Φωτογραφίες

Υπόθεση

Έτος 1983. Η πόλη Hawkins βρίσκεται σε αναστάτωση. Περίεργα συμβάντα, σκιές στους τοίχους και εξαφανίσεις κατοίκων δημιουργούν ταραχή στη μικρή πόλη της Indiana. Το μυστηριώδες σπίτι του μικρού Will σας προκαλεί να ψάξετε τι ακριβώς συμβαίνει. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από εκεί. Αναζητώντας τα πραγματικά αίτια των εξαφανίσεων, θα βυθιστείτε σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου η διαφυγή δεν είναι πλέον εφικτή για όλους!

Διάρκεια

100 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 15€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 18:00-00:00
Τρίτη 18:00-00:00
Τετάρτη 18:00-00:00
Πέμπτη 18:00-00:00
Παρασκευή 18:00-00:00
Σάββατο 16:00-00:00
Κυριακή 16:00-00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, 10562, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2130994753
[email protected]
http://lockbusters.gr/

Social Media

Κριτική

Η σειρά φαινόμενο το 2017 για την Ελλάδα, η σειρά που έκανε πάντες να θέλουν κι άλλο, η σειρά που με τα σκηνικά της μας έκανε να πιστέψουμε στο upside down, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, επισκεφθήκαμε την εταιρεία Lockbusters που μας καλώς όρισαν να παίξουμε κι εμείς με την Eleven και τον Will. Η υποδοχή όπως πάντα θερμή και με πολύ συζήτηση σε σημείο που κι εμείς ξεχνάμε για τι έχουμε πάει. Για καφέ και chit-chat ή για να αποδράσουμε από τον σκοτεινό αυτό “ανάποδο” κόσμο? Σίγουρα για το 2ο και η ανυπομονησία είναι μεγάλη.

Το παιχνίδι ξεκινάει όταν περάσεις την πόρτα χωρίς εισαγωγές. Στην κυριολεξία. Ο GM δεν δίνει τίποτα σαν backstory και σε αφήνει σύξυλο. Δευτερόλεπτα μετά καταλαβαίνεις για πιο λόγο το κάνει. Σκηνικά φανταστικά, σχεδόν copy-paste από την σειρά. Όπως και η μουσική επένδυση έτσι και ο χώρος σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι όντως στην πόλη του Hawkings και ερευνάς -τι άλλο?- τις εξαφανίσεις των παιδιών.

Οι γρίφοι γραμμικοί, μέτριας δυσκολίας και σε απόλυτη ροή με το δωμάτιο αλλά και το concept της ιστορίας. Ορισμένοι μάλιστα θα χαρακτηρίζονταν και γνώριμοι, όχι από θέμα “κάπου το έχω ξαναδεί” αλλά σε πλήρη συνάρτηση με την σειρά. Κι όλα αυτά στον πρώτο χώρο! Στο δεύτερο μένεις με το στόμα ανοικτό από το πόσο έξυπνα στημένο είναι όλο το δωμάτιο. Λεπτομέρειες περισσότερες δεν θα αποκαλυφθούν, καθώς μπορεί να χαλάσουν την έκπληξη όσων βρεθούν εκεί.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για ομάδες έως 4 άτομα και για να το απολαύσουν όλοι αλλά και γιατί περισσότερα άτομα ίσως στριμωχτείτε σε συγκεκριμένο σημείο του δωματίου. Εμάς βέβαια δε μας χάλασε και σαν 6άδα. Μην ξεχνάτε να παρατηρείτε καλά τον χώρο και να ακούτε όλα όσα μπορεί να ακούγονται και στο ίδιο το δωμάτιο αλλά και από τους GM’s (πολύ σωστά….πληθυντικός!!!!).

Το να γραφτεί κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο δωμάτιο θα ήταν αδικία καθώς είναι προτιμότερο να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια για να καταλάβετε το μεγαλείο του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και σε ομάδες που έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά-δειλά τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των escape, αρκεί να μην είναι το πρώτο σας δωμάτιο. Το μόνο που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε είναι: “Καλή διασκέδαση”!!!
Spoiler Alert: Πώς είπαμε ότι το έλεγαν εκείνο το τερατάκι στο upside down?

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Upside Down – Lockbusters – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ