Φωτογραφίες

Υπόθεση

Λένε πως το αρχαιότερο και ισχυρότερο συναίσθημα της ανθρωπότητας είναι ο φόβος, και το αρχαιότερο και ισχυρότερο είδος φόβου είναι ο φόβος για το άγνωστο! Αυστηρά για άτομα άνω των 18 ετών! Ακατάλληλο για άτομα με επιληπτικά ή καρδιακά προβλήματα. Ίσια ή αθλητικά παπούτσια κρίνονται απαραίτητα. Συνιστούμε άνετη ενδυμασία.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 13€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

Ο δρόμος μας, μας έφερε ξανά στο αγαπημένο στέκι “exit now”, αυτή τη φορά για να δοκιμάσουμε το νέο του δωμάτιο Unknown. Ένα escape game, που αποτελεί αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του….. “το άγνωστο” …το φόβο για το άγνωστο, τη βαθιά σου ανάγκη να έρθεις αντιμέτωπος με τις φοβίες, τις αγωνίες και τους καλά κρυμμένους εφιάλτες σου…και να τους συνθλίψεις.

Η οδηγία είναι σαφής, έξω από την πόρτα του δωματίου : “καμιά οδηγία δεν θα σας δοθεί…και καμιά ιστορία δεν θα σας ειπωθεί…”. Η φαντασία μας οργιάζει, η αγωνία χτυπάει κόκκινα και η καρδιά μας ανεβάζει παλμούς. Αν μιλάγαμε με κινηματογραφικούς όρους, το πρώτο “καρέ” που αντικρίσαμε μπαίνοντας στο δωμάτιο, ήταν μια σκηνή από εφιάλτη που όλοι μας έχουμε δει…και το όνειρο δεν σταματά εκεί, κρυφά περάσματα, έξυπνοι γρίφοι, εμπνευσμένα σκηνικά που εναλλάσσονται με τη δράση και σε μεταφέρουν σίγουρα σε δρόμους που μόνο το υποσυνείδητό σου μπορεί να σε πάει…

μην ξεχνάτε όμως σε αυτό το σκηνικό…δεν είστε μόνοι… πρόκειται για ένα Live Escape Game, με “live acting” και live οργανισμούς….Σςςςς δεν θα αποκαλύψω άλλα, πέρα απο το ότι υπάρχει αυτή τη φορά και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δυνατότητα καταγραφής του παιχνιδιού σου και απόκτησης Full HD 1080p Nightvision Action Video!

Η αγωνία σου δεν σταματά μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς τα τόσα διαφορετικά περάσματα συνδυάζονται με μια παγερή ανάσα ενός όντος που δεν ξέρεις πως βρέθηκε εκεί και από που θα σου έρθει, ενώ ο πρωτότυπος τρόπος που δίνονται οι βοήθειες σε κάνει να μπαίνεις ακόμα περισσότερο στο ρόλο ενός εισβολέα στο χώρο του ασυνείδητου.

Είναι μια μοναδική εμπειρία που θα θέλουμε να δοκιμάσουμε ξανά και ξανά και με άλλους escapologists, καθώς σου προσφέρει τη μεγαλύτερη έκρηξη αδρεναλίνης μέχρι σήμερα !!!! Όπως και το ίδιο το Exit Now τονίζει το αρχαιότερο και ισχυρότερο συναίσθημα της ανθρωπότητας είναι ο φόβος, και το αρχαιότερο και ισχυρότερο είδος φόβου είναι ο φόβος για το άγνωστο, ΟΠΟΤΕ ΖΗΣΤΟ και φυσικά κράτα το βίντεο !!!!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Unknown – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ