Φωτογραφίες

Υπόθεση

Εσύ και η ειδική ομάδα σου έχετε μια ώρα σε μια στρατιωτική βάση για να συγκεντρώσετε ένα άκρως απόρρητο αρχείο. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για δολοφονία, άλλοι για πολιτικό σκάνδαλο και άλλοι μιλούν ακόμα και για εξωγήινους και πειράματα. Όλες οι μυστικές υπηρεσίες είναι καθοδόν. Μπορείς να ολοκληρώσεις την αποστολή πριν φτάσουν και αυτοί?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

TOP SECRET : …τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Το Γκάζι μας έγινε εμμονή τελευταία και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και το τρίτο παιχνίδι του Exit Now, με τη μόνη διαφορά πως εδώ τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για δολοφονία, άλλοι για πολιτικό σκάνδαλο και άλλοι μιλούν ακόμα και για εξωγήινους και πειράματα…ότι όμως και να πουν, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως βρέθηκα κλειδωμένη και δεμένη σε μια στρατιωτική βάση…μάλιστα, καλά διαβάσατε ΔΕΜΕΝΗ (you know…χεράκια, χειροπέδες, κάγκελα…).

Ευτυχώς όμως, που είχαμε σχηματίσει την κατάλληλη πενταμελή επιστημονική ομάδα και έτσι κάπου στο δεκάλεπτο κατάφεραν να εισβάλλουν στη βάση και να με λύσουν, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό η περιπέτεια ήταν μεγάλη και οι χώροι πολύπλοκοι με καλά κρυμμένα μυστικά και αινίγματα.

Ας τα πιάσουμε απο την αρχή, εάν πραγματικά θες να νιώσεις πως παίζεις σε σκηνικό καλοσχεδιασμένης περιπέτειας πρέπει να πας. Τα σκηνικά είναι τόσο προσεγμένα, που πιστεύεις πως σε λίγο ο game master δεν θα σου δίνει βοήθειες, αλλά θα σου μετράει “3-2-1 camera… and ACTION”, δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν θα μπορούσες να είσαι σε κανονικό set γυρισμάτων ταινίας, τα props, τα φώτα και τα τρικ -που φυσικά κ δεν θα σας αποκαλύψω- θα σας ταξιδέψουν.

Οι γρίφοι και τα λουκέτα είναι αρκετά και χρειαστήκαμε αυτή τη φορά κάποιες βοήθειες παραπάνω, το καλό είναι ότι υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις σε κάθε δωμάτιο που κανένα μέλος της ομάδας δεν μένει παραπονεμένο ή δεν του μένει χρόνος να βαρεθεί. Το μυαλό σου πρέπει να δουλέψει μεθοδευμένα γιατί εάν δεν κάνεις καλή κατανομή του έμψυχου δυναμικού σου μπορεί και να φας αρκετή ώρα με ένα γρίφο, όπως εμείς, και να μην προλάβεις να δραπετεύσεις.

Η αγωνία κορυφώνεται τα τελευταία λεπτά, όσο βλέπεις το χρόνο να πιέζει τόσο η μουσική αγωνίας που συνοδεύει το δωμάτιο, σε κάνει να ανεβάζεις παλμούς. Όμως παρόλο, που όλοι γίναμε τελικά πειραματόζωα και μας “κατάπιε” η στρατιωτική βάση, προσωπικά θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως να παραδοθώ άνευ όρων και να δοκιμάσω να το λύσω μέχρι τέλους.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Top Secret – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ