Φωτογραφίες

Υπόθεση

Πριν από περίπου έναν αιώνα, μια γυναίκα από την Αφρική ήρθε στο Lockhill, φέρνοντας μαζί της παράξενες και απαγορευμένες γνώσεις σκοτεινής μαγείας. Το μικρό κατάστημα ευημερεί ακόμα και σήμερα, παρά την εμφανή έλλειψη πελατών. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να το εξερευνήσετε, έχω κρύψει κάτι στο γραφείο μου που θα σας βοηθήσει.” – Απόσπασμα από το ημερολόγιο του καθηγητή Nathan Jones – Το Lockhill είναι ένα μικρό χωριό όπου η ιστορία αποκαλύπτεται σιγά σιγά καθ’ όλη την διάρκεια των επισκέψεων σας καθώς εξερευνάτε διαφορετικές τοποθεσίες (δωμάτια) και ανακαλύπτετε στοιχεία που στο τέλος θα ενώσουν τα κομμάτια της συνολικής πλοκής. Μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο ένα από τα δωμάτιά μας και να παίξετε την επιμέρους πλοκή του ή να επισκεφτείτε και τα υπόλοιπα δωμάτια/τοποθεσίες και να ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία του Lockhill ανακαλύπτοντας στοιχεία σε κάθε δωμάτιο, τα οποία θα κρατάτε κάθε φορά προκειμένου να τα συνδυάσετε και να αποκαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δωμάτια με όποια σειρά θέλετε, καθώς η σειρά δεν είναι σημαντική.

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 60€ ανα άτομο

3 Παίκτες – 35€ ανα άτομο

4 Παίκτες – 30€ ανα άτομο

5 Παίκτες – 29€ ανα άτομο

6-8 Παίκτες – 28€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: Κλειστά
Τετάρτη: 17:30 – 00:30
Πέμπτη: 17:30 – 00:30
Παρασκευή: 17:30 – 00:30
Σάββατο: 15:30 – 00:30
Κυριακή: 15:30 – 00:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δεληγιώργη 55-59, 104 37, Μεταξουργείο, Αττική, Ελλάδα
2114007060
[email protected]
http://www.lockhill.gr/

Social Media

Κριτική

Ο καθηγητής δεν έχει εμφανιστεί ακόμα παρόλες τις εντυπωσιακές και μοναδικές ανακαλύψεις στην έπαυλη Lockwood. Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ’το να ξανανέβουμε στο τρένο και να κατευθυνθούμε για μια ακόμη φορά στο ομιχλωδες χωριό του Lockhill. Στόχος της έρευνας μας είναι το μαγαζί με τα βουντού.

Μπαίνοντας ξανά στο χώρο αυτό, δεν μπορεί να κρυφτεί η ανατριχίλα για την συνέχεια της ιστορίας. Συμβουλή μας να μην αφήσετε πολύ μεγάλο διάστημα να περάσει ανάμεσα στα δωμάτια, για να έχετε καθαρά στο μυαλό σας όλη την ροή της ιστορίας. Το voodoo shop δεσπόζει στο τέλος του δρόμου κι είμαστε έτοιμοι.
Όπως έχει τονιστεί όλη η εταιρεία δίνει μοναδικά την αίσθηση της εποχής στην οποία διαδραματίζονται τα γεγονότα… Το 2ο δωμάτιο της σειράς δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Τα μικρά πραγματάκια που υπάρχουν ολοκληρώνουν στο 100% ένα μαγαζί βουντού που θα βλέπατε σε κάποια ταινία με θέμα την Νέα Ορλεάνη. Αρκετά ρεαλιστικό.
Καθαρό γριφοδωμάτιο, αλλά ζόρικα καθαρό.

Ομάδες με σχετική εμπειρία θα καταφέρουν με λίγη πίεση να βγουν μέσα στο χρόνο του δωματίου, ενώ αν το προσπαθήσουν γενναίες αρχάριες θα δυσκολευτούν να βγουν, θα έχουν όμως αποκομίσει την εμπειρία είτε για επόμενα δωμάτια είτε για την συνέχεια της ιστορίας. Αρκετή παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και συνεργασία είναι τα κλειδιά.
Ομάδες 4-5 ατόμων είναι ιδανικές για το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να πιστέψει ότι έχει τελειώσει. Πάντα υπάρχει και κάτι ακόμα να κάνετε και ο αριθμός των παιχτών θα βοηθήσει πολύ στη διαχείριση του χρόνου.

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να λέμε ότι το Lockhill αξίζει να επισκεφθεί από όλους. Αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μια εταιρεία 3 χρόνων η οποία έχει κρατήσει τα στάνταρ της τόσο ψηλά ώστε να γοητεύει και το πιο “νέο” και “πρόσφατο” κοινό των Escape Rooms, τότε οδηγούμαστε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι…. τα σπάει!
Spoiler Alert: Προσοχή μην μπερδέψετε τα συστατικά για τα φίλτρα!!!

Πληροφορίες

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΟΥΝΤΟΥ – Lockhill – Μεταξουργείο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ