Φωτογραφίες

Υπόθεση

Καλώς ήρθατε στα μαγικά βασίλεια του Δάσους Litchver, μιας αιθέριας έκτασης που κρύβεται βαθιά μέσα στα Καρπάθια Όρη. Εδώ, τα δέντρα ψιθυρίζουν αρχαία παραμύθια, και τα λουλούδια χορεύουν με τους ανέμους, δημιουργώντας ένα γραφικό τοπίο έμπνευση για μύθους και για θρύλους.

Σας παρουσιάζουμε το ‘The Litchver Treehouse’, μια συναρπαστική εμπειρία δωματίου απόδρασης σχεδιασμένη ειδικά για τους νεαρούς μας εξερευνητές! Κρυμμένο ψηλά ανάμεσα στα δέντρα, το δεντρόσπιτο αποτελεί το επίκεντρο πολλών ιστοριών που έχουν διηγηθεί μέσα στο δάσος του Litchver. Όπως λέει ο θρύλος, αυτό το δεντρόσπιτο κρύβει ένα θαυμάσιο μυστικό, περιμένοντας να αποκαλυφθεί από όσους είναι αρκετά γενναίοι για να το αναζητήσουν.

Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον Peter, τον τοπικό ξυλοκόπο και φύλακα των μυστικών του δάσους. Γνωστός σε όλο το Litchver Forest, ο Peter είναι ο έμπιστος σας οδηγός και σύμμαχος σε αυτό το ταξίδι. Με τη σοφία του και τη δήναμη της ομάδας σας, ξεκινήστε μια περιπέτεια γεμάτη παζλ, αινίγματα και πού και πού λίγη…νεραΐδόσκονη.

Το ‘The Litchver Treehouse’ υπόσχεται ένα συναρπαστικό συνδυασμό αφήγησης και διαδραστικών προκλήσεων, ιδανικό για παιδιά έτοιμα να ανακαλύψουν ένα θαυμαστό κόσμο. Κάθε γωνιά και μυστήριο σ’ αυτήν την περιπέτεια σας προκαλεί να εξερευνήσετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να εξελιχθείτε. Συγκεντρώστε λοιπόν τους νεαρούς σας εξερευνητές και προετοιμαστείτε να μπείτε σε έναν κόσμο όπου η φαντασία κυριαρχεί, και κάθε ιστορία κρύβει το κλειδί για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια. Καλώς ήρθατε στο Kids Theory – Το Δεντρόσπιτο του Litchver, όπου η μαγεία του δάσους περιμένει απλώς να αποκαλυφθεί από εσάς!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

5 Παίκτες – 18€ ανα άτομο

6 Παίκτες – 17€ ανα άτομο

7 Παίκτες – 16€ ανα άτομο

8 Παίκτες – 15€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη Κλειστά
Τετάρτη Κλειστά
Πέμπτη Κλειστά
Παρασκευή  Κλειστά
Σάββατο 10:50 – 16:30
Κυριακή 10:50 – 16:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ευρυτανίας 51& Βελεστινού, 17341, Αγιος Δημήτριος, Αττική, Ελλάδα
6982795679
[email protected]
http://www.bbtheory-escape.gr/

Social Media

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Το Δεντρόσπιτο του Litchver: Μια Μαγεμένη Εκδρομή – Ban Bang Theory 2 – Αγιος Δημήτριος”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ