Φωτογραφίες

Υπόθεση

Πόσες φορές σκεφτήκατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο ή να μπορείτε να ταξιδεύετε μέσα σ’ αυτόν; Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι πλέον γεγονός! Είστε αρκετά τολμηροί να χρησιμοποιήσετε την χρονομηχανή, ρισκάροντας να μείνετε παγιδευμένοι στον χρόνο;

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 17€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 15€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περδικάρη 6, 712 02, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
281 037 2273
[email protected]
https://escaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Τη Κρήτη τη λατρεύουμε για πολλούς λόγους, αλλά ήρθε να προστεθεί το ότι βρήκαμε ένα τέτοιο δωμάτιο-διαμαντάκι στο Ηράκλειο. Κοπέλια σε απόδραση λοιπόν, για άλλη μια φορά.
Το μοναδικό δωμάτιο που προλάβαμε να δοκιμάσουμε στο χώρο αυτό αλλά κρίνοντας λίγο από τις αντιδράσεις όλων των παικτών που έβγαιναν από τα άλλα δωμάτια και λίγο από τη περιγραφή που μας έκαναν τα παιδιά εκεί, συνδυαστικά με τη δική μας εμπειρία, επιβεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για μια σειρά δωματίων που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Αθηναϊκά.

Το Time Trapped δεν είναι ένας κλισέ ή πιασιάρικος τίτλος δωματίου. Είναι όνομα και πράμα. Μας ταξίδεψε μπρος και πίσω στο χρόνο. Πρόκειται για ένα πολύ καλοστημένο δωμάτιο. Στην αρχή μπαίνεις λίγο μαγκωμένος ότι οκ δε πρόκειται να γίνει κάτι συναρπαστικό αλλά τελικά τα δεδομένα ανατρέπονται.

Το δωμάτιο έχει ηθοποιό σε βοηθητικό ρόλο και είναι ένα πολύ μεγάλο συν. Συνήθως οι ηθοποιοί που είναι και GM απλά προσαρμόζουν το ρόλο τους στο ύφος του δωματίου και καθοδηγούν. Εδώ γίνεται κάτι ακόμα καλύτερο καθώς σε παρασύρει στο σενάριο και μοιάζει σαν όλη η ομάδα να παίζει σε σκηνή ταινίας. Και φυσικά προσφέρει άπλετο γέλιο.

Πλούσιο σε γρίφους και με τον κάθε ένα από αυτούς να έχει το δικό του ενδιαφέρον δε σε κάνει να βαρεθείς ποτέ. Πολλά καινοτόμα στοιχεία και ειδικά ορισμένα τόσο απλά στη σκέψη αλλά και τόσο ενδιαφέροντα συνάμα. Χαρήκαμε τον κάθε γρίφο και την επίλυση του. Τα παιδιά χρησιμοποιούν ποικιλία μηχανισμών και μεγάλο εύρος λογικής , κάτι το οποίο ήταν εντυπωσιακό δεδομένου ότι έχουν μικρή εμπειρία από άλλα escape room.

Άνετο δωμάτιο, παίζουν εύκολα 4-5 άτομα και όλοι έχουν να κάνουν κι από κάτι. Θέλει μια σχετική εμπειρία, δε το λες εύκολο δωμάτιο. Και θέλει και καλή διαχείριση του χρόνου. Τι σόι χρονοπαγίδα θα ήταν άλλωστε… Προσφέροντας γεμάτη εμπειρία και με μια ευχάριστη νοσταλγία που αφήνει προς το τέλος (θα καταλάβετε κάποιοι όταν παίξετε τι εννοούμε) είναι ένα πολύ Must δωμάτιο που θα άξιζε να το έχουμε και στην Αθήνα.

Όλο το προσωπικό του χώρου είναι ευγενικό, με χιούμορ και διάθεση να συζητήσουν μαζί σου. Μην τους πάτε μονότερμα στην κουβέντα όπως εμείς, να πιουν και λίγο νερό..
Περιμένουμε το επόμενο ταξίδι μας στο Ηράκλειο, γιατί μείναμε με τη γλύκα!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Time Trapped – Escape Rooms – Ηράκλειο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ