Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η νύχτα της Ματωμένης Πανσελήνου δεν έχει τελειώσει ακόμη και η απόφαση να σώσετε τη γιαγιά ίσως ήταν λάθος. Το υπόγειο θα αποκαλύψει τα θαμμένα μυστικά του. Όμως προσέξτε..Αυτή τη φορά η Red δεν θα είναι μόνη.. Έχουν άραγε όλα τα παραμύθια ευτυχισμένο τέλος ; Μην στηρίζεσαι σε αυτά που έμαθες από παιδί..Ούτε καν στα ίδια σου τα μάτια… * Το δωμάτιο δεν ενδείκνυται για άτομα με καρδιακά ή αναπνευστικά προβλήματα. * Απαραίτητη άνετη ενδυμασία και κλειστό παπούτσι.

Διάρκεια

110 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 19€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 18€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: 18:00–24:00
Τρίτη: Κλειστά
Τετάρτη: 18:00–24:00
Πέμπτη: 18:00–24:00
Παρασκευή: 17:00–01:00
Σάββατο: 17:00–01:00
Κυριακή: 18:00–24:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επτανήσου 83, 132 31, Πετρούπολη, Αττική, Ελλάδα
21 0505 3231
[email protected]
https://themindhunters.gr/

Social Media

Κριτική

Τελικά τι έγινε με την Κοκκινοσκουφίτσα? Και ο Λύκος είναι ακόμα εδώ?
Θα διεισδύσουμε στα σκοτεινά λημέρια για να το ανακαλύψουμε..

Από τις πιο ιδιαίτερες εισαγωγές σε δωμάτιο.. Ας πούμε ότι αρχικά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει από που θα ξεκινούσε το παιχνίδι. Παρά πολύ πρωτότυπη είσοδος. Aυτό που ακολουθεί μετά είναι ένα πάντρεμα μυστηριώδης ατμόσφαιρας με ηχητικό ανατρίχιασμα σε συνδυασμό με την αγωνία ότι κάτι θα εμφανιστεί την ώρα που με τόση αφοσίωση λύνουμε τους γρίφους. Γρίφοι που είναι δομημένοι ακριβώς όπως πρέπει για το συγκεκριμένο στυλ δωματίου. Μέτριας δυσκολίας εναρμονισμένοι με την ιστορία και την ατμόσφαιρα.

Πολλοί χώροι, ωραία περάσματα και μια αίσθηση ότι δε θα τελειώσει ποτέ το παραμύθι που ζούμε. Ετοιμαστείτε για αρκετό μπουσουλητό που θα το ευχαριστηθείτε από τον ένα χώρο στον άλλο φορώντας πάντα άνετη
ενδυμασία για να μη σκιστεί και κάνα καλσόν.

Το acting χορταστικότατο, τα jumpscares και η αλληλεπίδραση τόσο όσο για να το ευχαριστηθούμε χωρίς υπερβολές γιατί όπως και να το κανούμε είμαστε πιο πολύ γριφάκιδες πάρα κομάντος. Τα παιδιά μας φέρθηκαν με το γάντι κυριολεκτικά. Στο τσακ γλυτώσαμε από τα νύχια του Λύκου, ο οποίος έχει πάντα όρεξη για πείραγμα και εκτός παιχνιδιού. Θα το καταλάβετε όταν ολοκληρώσετε το δωμάτιο.

Πολύ ωραία εμπειρία από όλες τις απόψεις, ένα must δωμάτιο τρόμου και διασκέδασης στα όρια της αδρεναλίνης.

Georgina

Πληροφορίες

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Wolf – The Mind Hunters – Πετρούπολη”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ