Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ο διεθνούς φήμης επιστήμονας,βρίσκεται ένα βήμα πριν την φοβερή ανακάλυψη του μαγικού φίλτρου,που θα βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα.. Και ξαφνικά χάνεται, αφήνοντας πίσω του έρευνες πολλών ετών. Εκεί θα μπεις εσύ με την παρέα σου και θα συνεχίσεις την μισοτελειωμένη χρονομήχανή του για να επιστρέψεις στην εποχή που βρισκόταν το μοναδικό συστατικό! Ένα υπέροχο ταξίδι,στον χώρο και στον χρόνο,σε περιμένει. Ετοιμάσου!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Ηρακλείου 197, 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, Ελλάδα
21 0279 9427
[email protected]
http://www.escapethebox.gr/

Social Media

Κριτική

Έχει ξαναειπωθεί ότι δωμάτια που αφορούν την επιστημονική κοινότητα, θεωρούμε χρέος μας να τα επισκεφτούμε. Έτσι λοιπόν ο δρόμος μας έφερε στην εταιρεία The box και στο boxακι The time (στο άλλο κτήριο, μην μπερδευτείτε).

Η reception ψαρωτικη, με μια βοηθό επιστήμονα ακόμα πιο ψαρωτική. Και με μια διαδικασία προκειμένου να μπεις στο δωμάτιο άκρως αστεία και ευχάριστη. Μια εναλλακτική αρχή δωματίου την οποία θα χαρακτηρίζαμε σπάνια αλλά σίγουρα τόσο όσο για να μπεις στο σενάριο και το κλίμα.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο, αυτό που παρατηρείς αμέσως είναι η λιτότιτα των σκηνικών. Μην σας ξεγελάσει αυτό. Υπάρχουν πράγματα και θάματα να κάνετε αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας. Ναι! Καλά το καταλάβατε. Το δωμάτιο αυτό είναι ο παράδεισος όλων αυτών των εκνευριστικά παρατηρητικών τύπων που θα δουν μια τελίτσα σε έναν τοίχο μέσα σε φουλ σκοτάδι.

Οι γρίφοι του δωματιου είναι μέτριοι προς δύσκολοι. Θεωρούμε ότι είναι εξαίρετο δωμάτιο για ομάδες με μικρή εμπειρία αλλά ακόμα κι αυτές που την έχουν μεγάλη (την εμπειρία πάντα), μην το αφήσετε να ξεγλιστρίσει. Το δωμάτιο χωράει έως και 6 άτομα και λόγω του ότι έχει σχετικά μεγάλους χώρους όλοι οι καλοί χωράνε. Εξάλλου θεωρούμε απαραίτητο άλλο ένα ζευγάρι μάτια για να μπορέσετε να αποδράσετε.

Αυτό που κάνει την διαφορά είναι τα πάντα ευχάριστα παιδιά που θα σου ανοίξουν την κουβέντα μετά το πέρας της περιπέτειας σας, για να δώσουν συμβουλές, να ακούσουν συμβουλές για τα πάντα αλλά και να πείτε τα νέα σας.
Προτείνουμε στους πάντες να επισκεφτούν όχι μόνο αυτό το δωμάτιο αλλά όλα της εταιρείας The Box. Ιδιαίτερα τις νέες κι άπειρες ομάδες για να μάθουν τι σημαίνει Escape με original γρίφους και handmade σκηνικά.

Spoiler alert: Οι κούτες είναι διακοσμητικες!!!!

Valia

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Time Box – The Box – Νέα Ιωνία”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ