Φωτογραφίες

Υπόθεση

Αποφασίσατε να αφήσετε όλα τα προβλήματα πίσω σας και να πάτε διακοπές στην Χαβάη !!! Aλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμένατε .Όλα άρχισαν σε μια ερημική παραλία της Χαβάης …Τα τέσσερα μαγικά Τίκι (αγαλματίδια των θεών) κλάπηκαν από τον ναό του φεγγαριού. Το μεγάλο Τίκι του φεγγαριού θρηνώντας για τον χαμό τους ετοιμάζεται να καλύψει με καυτή λάβα όλο το νησί .Θα καταφέρετε να βρείτε τα χαμένα Τίκι για να ξεφύγετε από τη λάβα ?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τρόιας 61, 15235, Βριλήσσια, Αττική, Ελλάδα
698 779 5603
[email protected]
https://www.wayoutescaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Η ομάδα έχει περάσει ένα τρελό τριήμερο με μαζώξεις, πάρτυ και συναυλίες και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η εβδομάδα είναι ένα escape! Φύγαμε λοιπόν για ένα ταξίδι στη Χαβάη, με πολλές εκπλήξεις! Από την είσοδο στο χώρο ήδη νιώθουμε το καλοκαιρινό αεράκι. Με το που μπαίνουμε στο δωμάτιο, μεταφερόμαστε κατευθείαν σε ένα τροπικό μέρος, τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά, δια χειρός του ιδιοκτήτη ο οποίος τα σχεδίασε και σκέφτηκε όλο το concept μαζί με τους γρίφους.

Υπάρχει θετική ενέργεια, μεράκι και ευχάριστη διάθεση από τον Game Master ο οποίος το διασκεδάζει εξίσου με εμάς.
Οι γρίφοι ταιριάζουν με το κλίμα και την πρόκληση που έχουμε να ξεπεράσουμε, οι βοήθειες ή καλύτερα κατευθύνσεις δίνονται με διασκεδαστικό τρόπο και δημιουργούν ευχάριστη διάθεση, έξτρα credits για την ιδέα! Το επίπεδο δυσκολίας των γρίφων είναι μέτριο προς δύσκολο σε κάποια σημεία αλλά και μία ομάδα αρχάριων παικτών μπορεί να φέρει εις πέρας το δωμάτιο και να περάσει πολύ καλά.
Τιμιότατο γριφοδωμάτιο με εντελώς μοναδικό σκηνικό που δε θα βρείτε πουθενάαλλού.
Έξτρα tip διασκέδασης: βάλτε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και ζήστε το beach mood στο φουλ!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Tiki Bay – Way Out – Βριλήσσια”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ