Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ο Χειμώνας έχει έρθει ξανά μετά από 10 χρόνια… Όμως αυτή τη φορά μαζί του ήρθαν και κάποια σκοτεινά απέθαντα πλάσματα! Πυκνή ομίχλη έχει καλύψει το κάστρο του Βορρά και η ατμόσφαιρα μυρίζει θάνατο… Θα καταφέρετε να σώσετε τα 7 Βασίλεια από τη θανάσιμη απειλή ή θα πεθάνετε προσπαθώντας; Είσαι έτοιμος να πρωταγωνιστήσεις και να ζήσεις την πιο ζωντανή περιπέτεια επιβίωσης; Ξέχνα ό,τι ήξερες για τα Escape Room… Το πιο ατμοσφαιρικό και ρεαλιστικό δωμάτιο εμπειρίας είναι γεγονός! Ένα δωμάτιο εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από τα άλλα, χωρίς όρια, χωρίς κλασσική σκέψη ή περιττά λόγια… Γίνε ένα με την ιστορία και ζήσε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ σαν πρωταγωνιστής που βρίσκεται πραγματικά εκεί! Χρησιμοποίησε ό,τι αντικείμενο μπορείς να βρεις, σκέψου πρακτικά φαντάσου ότι ζεις τα πάντα από κοντά… ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ! Εκεί που το σήμερα γίνεται χτες από το πρώτο λεπτό, γίνε εσύ ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και σώσε τα 7 βασίλεια από βέβαιο αφανισμό! Το δωμάτιο The Thrones είναι πολύ διαφορετικό από ένα κλασσικό Escape Room γιατί δεν έχει γρίφους με την κλασσική έννοια, αλλα περισσότερο πρακτικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε. Στόχος είναι να ζήσετε μια μοναδική και ρεαλιστική εμπειρία σα να βρίσκεστε οι ίδιοι στο μεσαιωνικό κάστρο του Βορρά. Σκεφτείτε τι θα κάνατε αν ήσασταν οι πρωταγωνιστές και έπρεπε να φέρετε οι ίδιοι εις πέρας την αποστολή που θα σας δοθεί. Το δωμάτιο περιέχει LIVE ACTING Το δωμάτιο απευθύνεται ΑΥΣΤΗΡΑ σε άτομα άνω των 18 ετών. Το δωμάτιο ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ για άτομα με καρδιακά, αναπνευστικά ή άλλα προβλήματα υγείας. Το δωμάτιο ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ για άτομα με κλειστοφοβία.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

75 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 24€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 19€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 14€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γαρυττού 174, 153 43, Αγ. Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα
21 5535 3413
[email protected]
http://www.thelock.gr/

Social Media

Κριτική

Winter is here… Μία φράση που είχε στοιχειώσει τους fans όλου του κόσμου μετά το τέλος της 7ης σεζόν. Μία φράση που ανυπομονούσαμε να βροντοφωνάξουμε κι εμείς και για τον λόγο αυτό πριν το grande finale της πιο εμπορικής σειράς της τελευταίας δεκαετίας αποφασίζουμε να επισκεφτούμε την εταιρεία The Lock και το δωμάτιό της The Thrones.

Ήδη μπαίνοντας στον αρκετά ευρύχωρο και πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο αναμονής, δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε ούτε την χαρά ούτε την ανυπομονησία μας, με αποτέλεσμα να συμπληρώνουμε την κοπέλα που προσπαθεί επί ματαίω να μας κάνει την εισαγωγή του δωματίου. Είμαστε ξεκάθαρα όλοι έτοιμοι να φορέσουμε τα βαριά γούνινα παλτά μας και να κατευθυνθούμε στο κρύο Winterfell ως γενναίοι πολεμιστές του οίκου Stark και να αντιμετωπίσουμε την απειλή μέσα στο κάστρο.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι το δωμάτιο ανήκει στην κατηγορία adventure. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε γρίφους μέσα στο δωμάτιο με την κλασική έννοια. Στο δωμάτιο αυτό πρυτανεύει η λογική και η πρακτική αντιμετώπιση όλων των εμποδίων στο δρόμο σας. Παρόλα αυτά, αυτά που καλείστε να “λύσετε” χαρακτηρίζονται αρκετά ευφάνταστα με την χρήση αρκετών λουκέτων και κλειδιών “παλαϊκού” τύπου, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με το concept του δωματίου.

Το δωμάτιο είναι τόσο καλά διακοσμημένο που αν το αφήσετε να σας παρασύρει μπορεί και να πιστέψετε ότι από μία γωνία θα έρθει και ο Jonh Snow για να σχεδιάσετε την επερχόμενη επίθεση του στρατού σας. Ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος που ομάδα των 6 ατόμων μπορεί να κινηθεί αρκετά εύκολα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι και ο δεύτερος χώρος αλλά δεν θα αποκαλύψουμε τίποτα σε αυτό το άρθρο καθώς μισούμε τα βαρβάτα spoiler.
Εμπειρία ιδιαίτερη σαν ομάδα δεν χρειάζεται να έχετε καθώς το δωμάτιο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορούν να το διαχειριστούν ομάδες όλων των ταχυτήτων, ενώ η βοήθειά σας, σας συνοδεύει στο δωμάτιο με τον ιδιαίτερα ομιλητικό και υπερκινητικό τρόπο της.

Σαν ομάδα δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι από την συνολική εμπειρία μας. Είναι ένα δωμάτιο που αξίζει όλοι να δοκιμάσετε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα όχι μόνο λόγω της σειράς αλλά λόγω του ίδιου του δωματίου και της ενέργειας και ψυχής που έχει δοθεί σε αυτό!

Spoiler Alert:
-“What do we say to the god of Death?”
-“Not today!”

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Thrones – The Lock – Αγ. Παρασκευή”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ