Φωτογραφίες

Υπόθεση

Έχοντας αφιερώσει χρόνια μελετώντας τον θαυμαστό, αλλά χαμένο στην ζούγκλα πολιτισμό των Μάγιας, η έρευνά σας, σας οδήγησε στην αποκρυπτογράφηση του μυστηριώδους κώδικα που άφησαν πίσω τους και είστε επιτέλους έτοιμοι να πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας και ίσως, ίσως να ανακαλύψετε τον πολύτιμο θησαυρό τους. Ο πιλότος μας μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι την είσοδο του ναού, αλλά μόνο οι δικές σας δυνάμεις θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε από αυτό το μαγικό ταξίδι στον χρόνο, όπου ιστορία και μύθοι θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας, σε μια περιπέτεια, που μόλις ξεκινάει…

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 10:30–22:30
Τρίτη 10:30–22:30
Τετάρτη 10:30–22:30
Πέμπτη 10:30–22:30
Παρασκευή 10:30–23:30
Σάββατο 10:30–23:30
Κυριακή 10:30–22:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Ηρακλείου 197, 142 31, Νέα Ιωνία, Αττική, Ελλάδα
21 0279 9427
[email protected]
http://www.escapethebox.gr/

Social Media

Κριτική

Αποφασίσαμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι ανακαλύπτοντας τα μυστικά ενός αρχαίου και γεμάτο μυστήρια πολιτισμού! Φτάσαμε έως τη Ν. Ιωνία και στο The Box .

Η υποδοχή μας ήταν πολύ φιλική, ενώ και ο χώρος έμοιαζε με είσοδο κινηματογράφου αφού ήταν διακοσμημένος με διάφορα πόστερ των δωματίων σαν trailer ταινιών.. Ποπ κορν και άλλα γλυκίσματα ήταν στη διάθεσή μας μέχρι το ξεκίνημα της περιπέτειας.

Με την είσοδο μας στο δωμάτιο ήμασταν ήδη εκεί…. κάπου στον Αμαζόνιο. Το όλο στήσιμο του δωματίου ήταν αρκετά επιτυχημένο στη θεματολογία του που ένιωθες ότι ήσουν πράγματι μέσα σ έναν ναό που μόνο εύκολα δεν σε αφήνει να τον ξεχάσεις.

Οι γρίφοι ήταν αρκετά έξυπνοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκοι. Ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας τους απαιτούσε συνεργασία μεταξύ μας και παρατηρητικότητα. Ο χρόνος ήταν αρκετός χωρίς να μας αγχώνει ιδιαίτερα καθώς η προσοχή μας ήταν στραμμένη στην επίλυση των γρίφων. Υποδεχτήκαμε με χαρά από τον gamemaster κάποιες μικρές καθοδηγήσεις που χρειαστήκαμε.

Ήμασταν παρέα των έξι, οριακά ικανός αριθμός για να μπορούμε όλοι μας να κινούμαστε στους χώρους του ναού χωρίς να συναντήσουμε ιδιαίτερη δυσκολία.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ όμορφο δωμάτιο και τα παιδιά έχουν πετύχει τόσο την ατμόσφαιρα όσο και τα σκηνικά και πραγματικά το διασκεδάσαμε.

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The TEMPLE Box – The Box – Νέα Ιωνία”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ