Φωτογραφίες

Υπόθεση

Πληροφορίες σας βοηθούν να διεισδύσετε στην αποθήκη ενος διαβόητου λαθρέμπορου αρχαιοτήτων. Ο λαθέμπορος Lord E., βρίσκεται εκτός κανονίζοντας τις τελευταίες εκκρεμότητες για αποστολή των κλεμμένων αρχαιοτήτων εκτός Ελλάδας. Πάντα ήταν άπληστος. Σκάβοντας συνέχεια όλο και πιο βαθία ελευθέρωσε μια αρχαία κατάρα που τώρα στοιχιώνει την αποθήκη του. Θα μπορέσετε να λύσετε τα αινίγματα και τους γρίφους, να σώσετε τους αρχαίους θησαυρούς και να αποδράσετε ζωντανοί; Βαθιές ανάσες αντηχούν στο δωμάτιο…

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθηνάς 7, 105 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
21 0322 7381
[email protected]
http://mister-e.gr/

Social Media

Κριτική

…Και ΝΑΙ κυρίες και κύριοι…**It’s alive**..αυτό το δωμάτιο είναι ζωντανό, έχει προσωπικότητα, χαρακτήρα, σάρκα και οστά και ένα είναι σίγουρο : “σου μένει αξέχαστο”. Η περιπέτεια ξεκινά σε έναν πολύ κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο δρόμο του Μοναστηρακίου, γεγονός που διευκόλυνε όλη την ομάδα των _escapologists_ να μαζευτεί στην ώρα της και να ξεκινήσει με πολύ ενέργεια για ένα **escape room**, που ξαφνικά άλλαξε την κοσμοθεωρία μας ως τώρα.

Ο **game master** και ιδιοκτήτης -ο Γιώργος- μας υποδέχθηκε πίσω από τη βαριά καγκελόπορτα του πρώτου ορόφου και κρατώντας καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, μας προετοίμασε πλαγίως για τη μοναδικότητα που πρόκειται να αντιμετωπίζαμε στα επόμενα 70 λεπτά του παιχνιδιού **Smuggler’s Warehouse**.

Ο _Professor Karmatis_ ανυπόμονος όπως πάντα, ήταν ο πρώτος που πάτησε το πόδι του στη μυστηριώδη και ατμοσφαιρική αποθήκη του **Lord E**, σαρώνοντας με το βλέμμα του τα πάντα -πριν ακόμα ξεκινήσουμε- δίνοντας key points στον _Dr Efthymiou_, ο οποίος φλέρταρε με ένα από τα σκηνικά αντικείμενα.

Τα υπόλοιπα τρία άτομα της ομάδας, που έπαιζαν για πρώτη φορά, μπήκαν χαζεύοντας δεξιά αριστερά με ανοιχτό το στόμα το μινιμαλ και εντυπωσιακό δωμάτιο, ενώ οι _Dr Thoma_ και _Pr Chatzigianni_ σχεδίαζαν τη στρατηγική με την οποία θα κινούνταν στο χώρο.

Let the play begin…μόλις μπήκαμε στο Smuggler’s Warehouse η πόρτα κλείνει πίσω μας, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ξαφνικά μεταφερόμαστε όλοι σε άλλη διάσταση, το sound & lighting design της ιστορίας, μας έκανε να μπούμε βαθιά στο πετσί του ρόλου, να μοιράσουμε αρμοδιότητες και να χωριστούμε για στοιχεία.

Η ομάδα πέταγε, οι γρίφοι δυνατοί, ενδιαφέροντες και με ροή…μέχρι τη στιγμή…που η περιέργεια “σκότωσε τη γάτα”, μέχρι τη στιγμή που ο ένας εκ των νέων παικτών φυτρώνοντας σε απαγορευμένα χωράφια κατάφερε να απελευθερώσει πολύ νωρίτερα την οργή μιας θανατηφόρας κατάρας και ξαφνικά… ανάψανε τα αίματα.

Το _escape room_ πέρασε σε άλλο level, εμείς γίναμε ήρωες μιας ταινίας με αγωνία, περιπέτεια, δράση και τόνους θρίλερ. Η αδρεναλίνη χτύπησε σε τέτοιο βαθμό κόκκινο που και οι επτά επιστήμονες τις ομάδας μας εναλλάσσονταν συναισθηματικά μεταξύ νευρικού γέλιου, τρόμου και ένστικτου επιβίωσης.

Ο _Dr Efthymiou_ για άλλη μια φορά ως ο πιο ψύχραιμος και ζεν της παρέας έλυνε απτόητος τον ένα γρίφο μετά τον άλλο -δεν πα να πέφτανε και βόμβες δίπλα του-, ο _Professor Karmatis_ σαν άλλος δαίμονας της Ταζμανίας όργωσε όλο το δωμάτιο, έτρεξε σαν μαραθωνοδρόμος όταν χρειάστηκε και ένωσε την ομάδα βρίσκοντας τρόπους διαφυγής, τα γυναικόπαιδα και ο άμαχος πληθυσμός υπήρχαν στιγμές που λούφαξαν τρομαγμένα από την κατάρα και αναφωνώντας “Παναγιώτηηηηηηη μην κάνεις τον ήρωα”.

Τα 70 λεπτά πέρασαν νερό, εμείς αποδράσαμε και είμαστε ακόμα ζωντανοί …στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα, ενώ το πιο λυτρωτικό κομμάτι της βραδιάς για να πέσουν λίγο οι παλμοί ήταν η κουβέντα μας μετά το παιχνίδι με τον θερμό οικοδεσπότη και game master μας, που μας περιέγραφε πόσο τον κάναμε να γελάσει με τις ατάκες μας ενώ παρακολουθούσε το παιχνίδι από την κάμερα.

Με λίγα λόγια η πίστα είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ έχει σφυγμό και οι ηθοποιοί σε παρασύρουν σε ένα απίστευτο κόσμο που σίγουρα θα βρεις και εσύ το ρόλο σου, εμείς πάντως τον βρήκαμε και το απολαύσαμε…είτε γενναίοι, είτε δηλοί, είτε ευφυείς, είτε περίεργοι, όλοι ενδυθήκαμε ακούσια έναν ήρωα που μας κάνει να γελάμε ακόμα και τώρα που σας γράφω. Be there… The Smuggler’s Warehouse is **ALIVE** !!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Smuggler’s Warehouse – Mister.E – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ