Φωτογραφίες

Υπόθεση

Μια κουκουβάγια έφτασε σήμερα στο κατώφλι του σπιτιού σου και έφερε τα χαρμόσυνα νέα. Αφήνεις μια για πάντα τη ζωή των καθημερινών ανθρώπων. Είσαι μάγος και έχεις επιλεγεί να σπουδάσεις στη μεγαλύτερη μαγική σχολή. Έξω από τη σχολή όμως, παραμονεύει ένας αδίστακτος δαίμονας με τεράστια μαγική δύναμη. Θα καταφέρεις να συλλέξεις όσο το δυνατόν περισσότερη μαγική γνώση και να αναμετρηθείς με το σκοτεινό πνέυμα που καραδοκεί; Η απόλυτη μάχη μεταξύ καλού και κακού έχει εσένα για πρωταγωνιστή!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγίας Φωτεινής 12, 171 21, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
21 3043 5000
[email protected]
https://neasmirni.themindtrap.com/

Social Media

Κριτική

Επιτέλους γίναμε δεκτοί στην καλύτερη Σχολή Μαγείας!
Με ανυπομονησία περάσαμε τις πύλες για να βρεθούμε μπροστά στο διευθυντή της σχολής και να ετοιμαστούμε για την τελετή επιλογής του κοιτώνα μας. Αυτό ηταν… ήμασταν επίσημα μαθητευόμενοι και οι γνώσεις μας σύντομα θα δοκιμάζονταν, καθώς το κακό ήταν κοντά.

Γρίφοι, φίλτρα και ξόρκια επιστρατεύτηκαν για να μας δυσκολέψουν την προσπάθεια να νικήσουμε Ξέρετε-Ποιον. Αγαπημένοι και μη χαρακτήρες από τον κόσμο της μαγικής σχολής μας συντροφεύουν σ’αυτή την περιπέτεια που σίγουρα θα απολαύσουν όσοι είναι φανατικοί του πιο λατρεμένου διοπτροφόρου μάγου.

Ένα δωμάτιο διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες χωρίς να σημαίνει ότι οι γρίφοι δεν είναι απαιτητικοί, αντιθέτως μάλιστα, είναι ευρηματικοί. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η πολλαπλή παρουσία του ηθοποιού που φροντίζει να περάσεις όσο πιο μαγικά γίνεται!

Αποδράσαμε μαγεύοντας γλυκά τα πλήθη.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The School of Wizards – The MindTrap, Νεα Σμύρνη”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ