Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η ομάδα σας έχει αναλάβει τον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ. Ένας από τους συνεργάτες σας δουλεύει σε μια υπόθεση που αφορά στην εξαφάνιση ενός κοριτσιού της υψηλής κοινωνίας έχοντας προσληφθεί από τον πλούσιο παππού της, ο οποίος υποψιάζεται ότι κάποιο μέλος της οικογένειας του εμπλέκεται στην εξαφάνιση του κοριτσιού. Κατόπιν αυτού, ο παππούς του κοριτσιού τον προσκάλεσε στο ιδιωτικό και απομονωμένο νησί στο οποίο διέμενε η οικογένεια, φερόμενο ως φιλικό του καλεσμένο έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες για την έρευνά του στην οικογένεια. Για να διασφαλίσει την κάλυψη του, ο συνεργάτης σας, έκρυβε τα ευρήματα του στον χώρο που φιλοξενούνταν με έναν τρόπο όπου μόνο αυτός θα μπορούσε να τα βρεί. Σταδιακά, η έρευνά του τον οδήγησε σε μια σοκαριστική ανακάλυψη την οποία δεν μπορούσε να σας αποκαλύψει από το τηλέφωνο με φόβο οτι τα υπόλοιπα πλούσια μέλη της οικογενείας είχαν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται τις προθέσεις του. Αντ’ αυτού ζήτησε από τον παππού του χαμένου κοριτσιού να προσκαλέσει και την ομάδα σας ως φίλους, ούτως ώστε να βοηθήσετε με την έρευνα. Κατα την άφιξή σας στο νησί ο συνεργάτης σας είναι εξαφανισμένος αφήνοντας σας με άδεια χέρια σχετικά με την υπόθεση. Μοναδική σας ελπίδα τώρα είναι να ανακαλύψετε τα στοιχεία που είχε βρει μέσα από την έρευνά του και να ανακαλύψετε τι συνέβη σε αυτόν.

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 17€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 15:00 – 00:30
Τρίτη 15:00 – 00:30
Τετάρτη 15:00 – 00:30
Πέμπτη 15:00 – 00:30
Παρασκευή 15:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 00:30
Κυριακή 12:00 – 00:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρηγορίου Λαμπράκη 195, 181 20, Κορυδαλλός, Αττική, Ελλάδα
21 0496 7808
[email protected]
http://cluewars.com/

Social Media

Κριτική

Εμπνευσμένο από το βιβλίο “The Girl with The Dragon Tattoo” του Stieg Larsson, επισκεφτήκαμε το πρώτο μας δωμάτιο στο Clue Wars, τα μοναδικά δωμάτια απόδρασης του Κορυδαλλού, απέναντι από τις φυλακές Κορυδαλλού! Αφού πήραμε μια γενική ιδέα για όλα τα δωμάτια που πρόκειται να εξερευνήσουμε προσεχώς, αφήσαμε πίσω τον ιδιαίτερο χώρο της υποδοχής και κλείσαμε πίσω μας την πόρτα του δωματίου που μας εμφάνισε το γιγαντιαίο τατουάζ του Δράκου.

Δε θα σας πούμε παραπάνω. Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο σχηματίζεται μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα στο χώρο, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δε θα το απολαύσετε εξίσου. Θα κολλήσετε για τα καλά σε 1-2 σημεία, αλλά με λίγη προσπάθεια παραπάνω, θα βρείτε το σωστό ρυθμό επίλυσης και θα σας αρέσει πολύ. Αν και είναι το πιο εύκολο δωμάτιο του χώρου, μην το υποτιμήσετε γιατί θα ξεγελαστειτε.

Προσοχή με το χρόνο, μη σας ξεφύγει η διαχείρισή του στην αρχή και μετά τρέχετε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα! Ευχαριστηθείτε το με μια ομάδα των 4, έχοντας κάποιους έμπειρους για καθοδήγηση. Αποδράσαμε με το τατουάζ του νικητή στο κούτελο!

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Room with the Dragon Tattoo – ClueWars, Athens – Κορυδαλλός”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ