Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η απόφαση του δικαστήριου για τη συμμορία σας ήταν οριστική και αμετάκλητη: ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ. Υπάρχει όμως μια τελευταία ελπίδα. Ένας διεφθαρμένος φύλακας του σωφρονιστικού ιδρύματος υψίστης ασφαλείας στο οποίο θα μεταφερθείτε, έχει βοηθήσει στο παρελθόν εγκληματίες να δραπετεύσουν, λαμβάνοντας βέβαια το ανάλογο αντίτιμο. Το σχέδιό του περιλαμβάνει κωδικοποιημένα όλα τα βήματα της απόδρασης ώστε να μην το αντιληφθούν οι υπόλοιποι φύλακες. Κατόπιν συνεννόησης μαζί του, γνωρίζετε ότι θα έχετε μόνο λίγη ώρα στη διάθεσή σας, όπου δε θα υπάρχουν άλλοι φρουροί παρόντες να σας εμποδισουν για να αποδρασετε. Μπορείτε να τα καταφέρετε ;;

Παρατηρήσεις:
Το δωμάτιο είναι ρεαλιστικό και διαδραστικό.
Συνίστανται χαλαρός ρουχισμός και χαμηλά παπούτσια.
Απαιτούνται στοιχειώδεις αθλητικές ικανότητες.
Δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς και εγκύους.

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 17€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 16€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: 18:00-02:00
Τρίτη: 18:00-02:00
Τετάρτη: 18:00-02:00
Πέμπτη: 18:00-02:00
Παρασκευή: 18:00-02:00
Σάββατο: 18:00-02:00
Κυριακή: 18:00-02:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγαμέμνονος 72, 176 75, Αθήνα
694 838 4632
[email protected]
http://adventure-arena.com/

Social Media

Κριτική

Ένοχοι…και η καταδίκη αμετάκλητη και βαριά… Η συμπαθέστατη δεσμοφύλακας μας περίμενε για να μας οδηγήσει στο “καινούργιο” μας σπίτι, για τα επόμενα πολλά χρόνια. Η μόνη μας σκέψη : ο τρόπος να εγκαταλείψουμε μια και καλή τη “στενή”! Μόνο στενή δεν ήταν βέβαια μιας και υπήρχε μια άνεση χώρου.

Γρήγορα ξεπεράσαμε τη θλίψη μας και αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας ώστε να πετύχουμε το σκοπό μας. Όλα τα πράγματα μέσα στο χώρο είχαν τη σημασία τους, τη χρησιμότητά τους. Αρκεί να βάζαμε το μυαλό μας να σκεφτεί ( το απίθανο κάποιες στιγμές) και να παρατηρούμε σωστά το χώρο. Ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια μετρούσε για μας.

Κανένας μας δεν έμεινε άπραγος, όλοι ασχολούμασταν με κάτι. Η ευρηματικότητα ήταν αυτό που απαιτούνταν ορισμένες στιγμές για να καταφέρουμε να “ξεφουρνίσουμε” ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια : “Λες ;”, “Μπα, αποκλείεται”, “Κι’ όμως”…. Όσο προχωρούσαμε στην υλοποίηση της απόδρασής μας συναντούσαμε όλο και πιο δύσκολα προβλήματα….

Η ομάδα έβαλε τα δυνατά της…Η δεσμοφύλακας έδειξε κάποιες φορές ( λίγες και καλές) ότι ήταν με το μέρος μας. Με διακριτικό τρόπο βέβαια ( Μη χάσει τη δουλειά της!!!) Περάσαμε μέσα από εντυπωσιακά περάσματα που δεν φανταζόμασταν ότι υπήρχαν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας….

Μπορεί σε κάποια σημεία να ήταν λίγο στριμωχτά αλλά δεν μας δυσκόλευε. Ο ενθουσιασμός μας μεγάλωνε καθώς είχαμε συνεχής εναλλαγή στους χώρους της φυλακής …πλησιάζαμε την έξοδο…ακόμα κι αν δεν την βλέπαμε…….!! Και πώς θα μπορούσαμε τελικά να αποδράσουμε χωρίς να μας αντιληφθούν; Με έναν πραγματικά κινηματογραφικό τρόπο!! Η παρέα των έξι 90s καταδίκων μύρισε επιτέλους τον αέρα της ελευθερίας!

Μέσα σε λιγότερο από 90′ είχαμε αφήσει πίσω τη φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ωστόσο μας έδωσε μια ωραία εμπειρία και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι άξιζε τον κόπο.

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Prison – Adventure Arena – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ