Φωτογραφίες

Υπόθεση

καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ας ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν
Γεν. 1 ,26

Από την αρχή της δημιουργίας του ανθρωπου,ο άνθρωπος βρέθηκε ανάμεσα σε ένα πόλεμο που τον ακολουθεί μέχρι και την σύγχρονη εποχη.Ο πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού.

Ο Θεός αφου δημιούργησε την πλάση τοποθέτησε 200 αγγέλους να επιτηρούν την γη και τους ονόμασε Φύλακες. Ο Εωσφόρος, ο μέχρι τότε ανώτερος στην αγγελική ιεραρχία και αρχηγός των 200, λόγω της αλαζονείας του που τον έκανε να θέλει να γίνει υπεράνω του Θεού, αποστάτησε και οι άγγελοι χωρίστηκαν σε δύο παρατάξεις: σε εκείνους που τον ακολούθησαν και σε εκείνους που απάντησαν στο κάλεσμα του.

Οι πρώτοι, μαζί με τον αρχηγό τους εξέπεσαν για πάντα από την ιεραρχία του Φωτός και μετατράπηκαν στους σκοτεινούς δαίμονες που από τότε επιβουλεύονται το Θείο έργο.Και έπεσαν στην γη και είχαν σχέσεις με γυναίκες και εγγένησαν τους Νεφειλίμ ,απόγονοι αγγέλων και γυναικών.Και τους δίδαξαν τέχνες,όπως την μαγεία και την μαγγανεία.Και απέκτησαν ακολούθους ανθρώπους οι οποίοι έκαναν όλες τις βουλές τους δίνοντας την ψυχή τους για να αποκτήσουν λίγη απο την δύναμη των αγγέλων.Και αυτοί οι ακόλουθοι άρχισαν να παραμορφώνονται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και ονομάστηκαν Μιάσματα.

Τότε οι τέσσερις ισχυρότεροι άγγελοι, ο Μιχαήλ, ο Γαβριήλ, ο Σουριήλ και ο Ουριήλ έριξαν το βλέμμα τους στη γη και ενημέρωσαν το Θεό.Ο Θεός αποφάσισε να ριφθούν οι εκπεσόντες στα βάθη της αβύσσου για πάντα και το αμαρτωλό γένος των ανθρώπων να εκλείψει από τον Κατακλυσμό.

Και τοποθέτησε 7 πύλες στις εισόδους της αβύσσου,και τις έκλεισε. ‘Ομως κάποια απο τα Μιάσματα επέζησαν του κατακλυσμού και προσπαθούν απο τότε να ανοίξουν τις πύλες της αβύσσου .

O Πάπας Κλήμης Ε’ το 1312 βλέποντας τον κίνδυνο δημιουργεί το τάγμα του Δισκοπότηρου το οποίο παίρνει εντολές κατευθείαν απο τον εκάστοτε πάπα και διαφυλάτει αυτές τις πύλες απο τις επιθέσεις των μιασμάτων. Πριν απο 4 ημέρες χάθηκε η επαφή με τα μέλη του Τάγματος τα οποία ηταν υπεύθυνα για την πύλη της Αγγλίας στην περιοχή του Stonehenge.
‘Ολοι φοβούνται για το χειρότερο..

Απαγορεύεται για άτομα:

• κάτω των 18 ετών
• με καρδιακές παθήσεις
• αναπνευστικά προβλήματα
• κλειστοφοβία
• επιληψία
• με κρίσεις πανικού

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πάρου 22, 13122, Ίλιον, Αττική, Ελλάδα
2111139944
[email protected]

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Portal – Gear Escape Rooms – Ίλιον”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ