Φωτογραφίες

Υπόθεση

Εσύ και η παρέα σου αποτελείτε μια ομάδα detective και προσπαθείτε να εξιχνιάσετε ένα έγκλημα. Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Όλοι μιλάνε για το τέλειο έγκλημα. Θα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

4 Παίκτες – 28€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 28€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
7 Παίκτες – 25€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεπενιώτου 12, 105 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
213 0354432
http://greatescape.gr/

Social Media

Κριτική

Πόσες φορές δεν έχουμε παρακολουθήσει με αμείωτο ενδιαφέρον ταινίες μυστηρίου ή σειρές με ντετέκτιβ…πόσες φορές δεν φανταστήκατε στον εαυτό στη θέση των CSI experts, να εργάζεστε πυρετωδώς πάνω στην εξιχνίαση ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Με αφορμή αυτή μας την μανία, να γίνουμε ντετέκτιβ, επισκεφθήκαμε ξανά το Great escape που για άλλη μια φορά έκανε μια συγκλονιστική δουλεία στο δωμάτιο Perfect Crime, δημιουργώντας πραγματικά το τέλειο έγκλημα.

Όλα ξεκινούν σε ένα σκοτεινό σοκάκι….και συνεχίζονται με αγωνία και ένταση σε περίεργα μέρη και ευφάνταστα σκηνικά. Στο σημείο, λοιπόν όπου οι κανονικοί αστυνομικοί δεν είχαν κάνει καλά τη δουλεία τους, η ομάδα μας καλείται να συλλέξει στοιχεία, να δουλέψει ομαδικά, να συνδυάσει μυαλό,πνεύμα, μυική δύναμη σε γρίφους και πάνω απ’ολα διασκέδαση σε ένα παιχνίδι απόδρασης γεμάτο αληθοφάνεια !!!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Perfect Crime – Great Escape – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ