Φωτογραφίες

Υπόθεση

Yπήρξαν 6 τοποθεσίες της μυστηριώδους αποθήκης πρίν απο τη σημερινή. Η αποθήκη 1 χτίστηκε την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου για να φυλάξει πολύτιμα αντικείμενα. Μετά μεταφέρθηκε στην Αίγυπτο, στη συνέχεια στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, έπειτα στη Μογγολική Αυτοκρατορία, στην Οθωμανική πρωτεύουσα της Κωνσταντινούπολης και στο Ηνωμένο Βασίλειο που οι βρετανοί πράκτορες αναζητούν επιπλέον αντικείμενα που προστίθενται στη συλλογή.

Η σημερινή τοποθεσία της αποθήκης 7 είναι νοτιοανατολικά της πολιτείας του Τέξας, σε απομακρυσμένη περιοχή του Χιούστον και σχεδιάστηκε απο τους Tomas Edison και Albert Einstein όπου φυλάσσονται με ασφάλεια τα ιστορικά αντικείμενα από μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Τα αντικείμενα της αποθήκης 7( ο δίσκος της Φαιστού, η ασπίδα του Αχιλλέα, το ημερολόγιο των Μάγια, η Χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου κ.α.) συνδέονται με κάποια ιστορική ή μυθολογική μορφή ή γεγονός και ορισμένα απο αυτά περιέχουν μεταφυσικές ιδιότητες και μυστικά του αρχαίου και νεότερου κόσμου.

Κατά το πέρασμα των χρόνων, πoλλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να αποκτήσουν τα μυστηριώδη αντικείμενα της αποθήκης. Η μυστική υπηρεσία της Ρωσίας “ δημιούργησε μια ομάδα πρακτόρων για να αποκτήσει τα 4 πιο σημαντικά αρχαία κειμήλια της ιστορίας”.

Ένας κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ είναι στο κόλπο. Σας έχει τα πρώτα στοιχεία στο γραφείο του υπεύθυνου ασφαλείας που οδηγούν στη μυστηριώδη αποθήκη 7.

Προσοχή στο εσωτερικό της αποθήκης 7 σήμανε συναγερμός, ο χρόνος εξαντλείται και ανα πάσα στιγμή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με τις αρχές….

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρ. Πολυτεχνείου 45B, 145 65, Άγιος Στέφανος, Αττική, Ελλάδα
698 828 7388
[email protected]
https://themysteryplan.gr/

Social Media

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Mystery Warehouse 7 – The Mystery Plan – Άγιος Στέφανος”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ