Φωτογραφίες

Υπόθεση

Πραγματικότητα ή ένα καλοφτιαγμένο πρόγραμμα;;; Πάντα το υποψιαζόσουν ότι αυτό που ζεις δεν είναι η αλήθεια… Οι μηχανές δουλεύουν και έχουν κατακτήσει την ανθρωπότητα… Απόψε η βόλτα σου στα στενά σοκάκια του Σαν Φρανσίσκο μπορεί να σώσει τα πάντα από την απόλυτη καταστροφή… Μπες στον ψηφιακό κόσμο του ‪‎MATRIX‬ πριν να είναι πολύ αργά και προσπάθησε να καταστρέψεις τον επικίνδυνο κώδικα προγραμματισμού και να αποτρέψεις την τελική κυριαρχία των μηχανών! Για όλα αυτά δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων στους υπολογιστές, χρειάζεται όμως να είσαι γρήγορος. Εσύ και η ομάδα σου είστε η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα…

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

1 Παίκτης – 70€ ανα άτομο
2 Παίκτες – 40€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 30€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 27.5€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 25€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Eθνάρχου Μακαρίου 28, 121 32, Περιστέρι, Αττική, Ελλάδα
2105723824
[email protected]

Κριτική

Έχεις ποτέ περπατήσει σε στενά σοκάκια…ανάμεσα από παλιούς τηλεφωνικούς θαλάμους και κάδους σκουπιδιών… έχεις ποτέ αφουγκραστεί τη σιωπή της πόλης? Μια σιωπή που σε γεμίζει σκέψεις και αμφιβολίες για την πραγματική σου ύπαρξη και δίνει αφορμές να δεις τη λεπτή γραμμή που ίσως χωρίζει την πραγματικότητα από μια καλοσχεδιασμένη ψευδαίσθηση?

Οι escapologists είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία, οδηγώντας απλά μέχρι το Περιστέρι και το House of Riddles. Λάτρεις των ταινιών οι ιδιοκτήτες του, μας εξηγούν πως για αυτούς ο σχεδιασμός ενός παιχνιδιού δεν είναι απλά η διαφυγή, αλλά η διαδικασία του να μπει ο παίχτης στην ατμόσφαιρα του δωματίου, να τον ρουφήξει η κάθε ιστορία σε ένα παράλληλο σύμπαν και να βιώσει τη γραμμικότητα ενός παιχνιδιού χωρίς την δυσκολία των λουκέτων ή των γρίφων.

Το Matrix είναι ένα δωμάτιο απόδρασης με εξαιρετική αισθητική προσέγγιση, εφευρετικές κατασκευές και με έναν πρωτότυπο τρόπο για να πάρετε βοήθειες (ssss …it’s a secret).

Το House of Riddles, μας παρουσίασε μια νέα φουτουριστική εκδοχή των escape games, που με λιτότητα και καλά δομημένη γραφή στην ιστορία του δωματίου κρατά σε δράση όλη την ομάδα και δίνει κίνητρο στον κάθε παίχτη να αναλάβει πρωτοβουλίες. Οι χώροι και τα στοιχεία που ανακαλύπτεις, σε υποβάλουν σε μια απόκοσμη και καθαρά ψυχρή ατμόσφαιρα που στηρίζεται σε 0 και 1. Για μας η αλήθεια είναι μία το “Matrix” του House of Riddles είναι ένα adventure room που αξίζει να αφεθείς να ζήσεις.

P.S 1. Η φιλόξενη υποδοχή στο χώρο και η φιλική κουβέντα με όλους τους παίχτες μετά το παιχνίδι είναι αυτό που σε κάνει να θες να ξαναπαίξεις

P.S 2. Το εύρημα να αποκαλύπτουν ένα μικρό κομμάτι απο τα δωμάτια τους, μέσω των αναμνηστικών φωτογραφιών στο τέλος, είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “THE MATRIX – House Of Riddles – Περιστέρι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ