Φωτογραφίες

Υπόθεση

Oι πύλες για την μαγική κάμαρα άνοιξαν! Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον τρομερό εχθρό με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούν σε πέτρινα αγάλματα. Ο Χάρης και οι φίλοι του δημιουργούν μια ομάδα που στόχο έχει να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να φτιάξουν το μαγικό φίλτρο που θα επαναφέρει όλα τα πετρωμένα πλάσματα στην πρότερη τους κατάσταση. Εσύ επιλέγεις τον χαρακτήρα που θα υποδυθείς! Θα είσαι ο ισχυρός Χάρης, ή ο φοβητσιάρης φίλος του; Θα έχεις τις γνώσεις ενός καθηγητή ή την εμπειρία ενός αγαθού γίγαντα; Όποιον χαρακτήρα και αν επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο… Στον μαγικό κόσμο της κάμαρας όλα μπορεί να συμβούν!

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 19€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 13€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: Κλειστά
Τετάρτη: 18:00–23:30
Πέμπτη: 18:00–23:30
Παρασκευή: 18:00–23:30
Σάββατο: 11:00–00:00
Κυριακή: 11:00–00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γαρυττού 174, 153 43, Αγ. Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα
21 5535 3413
[email protected]
http://www.thelock.gr/

Social Media

Κριτική

Καλοκαίρι στην Αθήνα ,στο δρόμο κυκλοφορούσαμε μόνο εμείς και κάποιες φήμες για μία μοχθηρή μάγισσα που απολαμβάνει να μετατρέπει τα θύματά της σε πέτρα. Τη σωτηρία μπορεί να φέρει μόνο o μανδραγόρας, ένα παντοδύναμο ανθρωπόμορφο φυτό, που φυσικά η μάγισσα έχει φροντίσει να εξαφανίσει. Με διάθεση για περιπέτεια και guest μέλη άρτι αφιχθέντα από καλοκαιρινές διακοπές, ακολουθήσαμε τα ίχνη της μάγισσας μέχρι την Αγ.Παρασκευή.

Εκεί στο the Lock μας περίμενε ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό δωμάτιο αφιερωμένο στον διοπτροφόρο μάγο της καρδιάς μας (ξέρετε ποιον!). Έχοντας επιλέξει ποιον ήρωα της ιστορίας θα υποδύθει ο καθένας μας, λάβαμε τα αντικείμενα που μας αντιστοιχούσαν και φυσικά τα μαγικά ραβδιά μας, τα οποία μη σκεφτείτε ούτε στιγμή πώς είναι διακοσμητικά. Η συνέχεια ηταν έτσι όπως την περιμέναμε. Η πόρτα άνοιξε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό, που έμελλε να φωτιστεί μαγικά για να μας αποκαλύψει λεπτομέρειες που θα λατρέψουν οι φαν των βιβλίων και των ταινιών.

Δωμάτιο γραμμικό κατά βάση, με μέτριας δυσκολίας γρίφους στην πλειονότητα τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να τους αφιερώσετε χρόνο. Η απουσία λουκέτων και ο τρόπος παροχής βοήθειας συμβάλλουν στη διατήρηση της μαγικής ατμόσφαιρας όπως και η παρουσία ηθοποιού αλλά και το γεγονός ότι ο κάθε παίκτης θα κληθεί σε κάποια σημεία να ενεργήσει σύμφωνα με τις ικανότητες του χαρακτήρα του.

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για άτομα που δεν έχουν βρεθεί ξανά σε δωμάτιο με ηθοποιό, καθώς επίσης και για οικογένειες, που σίγουρα θα διασκεδάσουν.

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Magic Chamber – The Lock – Αγ. Παρασκευή”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ