Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η Christine Keller είναι μια Αγγλίδα βρεφονηπιοκόμος η οποία προσφέρει υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για παιδάκια προσχολικής ηλικίας.

Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια ως νταντά σε οικογένειες της υψηλής κοινωνίας των βορείων προαστίων έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών.

Τους τελευταίους μήνες όμως οι γονείς έχουν παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά των παιδιών τους, γεγονός που τους κάνει να ανησυχούν και να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.
Έτσι αποφασίζουν να προσλάβουν μια ομάδα από ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι είναι πρόθυμοι ακόμα και να παρανομήσουν προκειμένου να ανακαλύψουν τι κρύβει η νταντά.

Θα καταφέρει η ομάδα σας να βρει τα αποδεικτικά στοιχεία ούτως ώστε να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της νταντάς;

Οικογενειακή Έκδοση:
Όπως όλα μας τα παιχνίδια έτσι και αυτό διατίθεται σε οικογενειακή έκδοση κατάλληλη για ομάδες που αποτελούνται από συνδυασμό μεγάλων και μικρών για την ενδυνάμωση των σχέσεων και τη μέγιστη δυνατή διασκέδαση!

Έκδοση Marathon:
Κάθε Πέμπτη το παιχνίδι διατίθεται σε έκδοση Μαραθώνιου με διάρκεια 90′. Ο Μαραθώνιος περιλαμβάνει εξτρά στοιχεία και γρίφους που πρέπει να λύσετε και είναι ιδανικός για όλους όσους θέλουν να παρατείνουν τη μοναδική εμπειρία της απόδρασης. Ενδείκνυται και για αρχάριες ομάδες!
Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε τον Μαραθώνιο κάποια άλλη ημέρα της εβδομάδας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Η έκδοση Μαραθωνίου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια παιδικών πάρτυ.

Έκδοση Battle:
Για ομάδες μεγαλύτερες των 8 παιδιών η μορφή αυτή είναι ιδανική. Χωρίζεστε σε 2 υπο-ομάδες και βρίσκεστε αντιμέτωποι όχι μόνο με τον χρόνο που τρέχει αλλά και με την αντίπαλη ομάδα σε 2 διαδοχικά session των 30′.

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 13€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 10€ ανα άτομο
7 Παίκτες – 10€ ανα άτομο
8 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη Κλειστά
Τετάρτη 18:00–23:30
Πέμπτη 18:00–23:30
Παρασκευή 18:00–23:30
Σάββατο 11:00–00:00
Κυριακή 11:00–00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γαρυττού 166Β, 15343, Αγία Παρασκευή, Αττική, Ελλάδα
2155018923
[email protected]
https://www.thelock-kids.gr/el/

Social Media

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Evil Nanny (Kids Mode) – The Lock kids – Αγία Παρασκευή”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ