Φωτογραφίες

Υπόθεση

Κίνα 1464 μΧ. και ο Αρχιμάγειρας του Αυτοκράτορα Μίνγκ είναι νεκρός! Ο Αυτοκράτορας έχει αρχίσει vα χάνει την υπομονή του, αφού κανένας σεφ στην αυτοκρατορία δεν κατάφερε να ετοιμάσει τα ξεχωριστά πιάτα του αποθανόντος. Δεδομένου ότι ο αποκεφαλισμός είναι η ποινή της αποτυχίας των Σεφ, ήρθε η σειρά σας να προσπαθήσετε να πάρετε την θέση του εκλιπόντος. Τώρα είναι η ώρα που θα σκεφτείς, θα λύσεις, θα μαγειρέψεις ώστε να γίνεις ο επόμενος Master Chef της Αυτοκρατορίας ή τουλάχιστον να ξεφύγεις με το κεφάλι σου πάνω από τους ώμους σου.

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 10€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευ: 15:00 – 21:00
Τρι: Κλειστά
Τετ: Κλειστά
Πεμ: Κλειστά
Παρασκευή: 15:00 – 21:00 Σάββατο: 15:00 – 21:00 Κυριακή: 15:00 – 21:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθηνάς 7, 105 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
21 0322 7381
[email protected]
http://mister-e.gr/

Social Media

Κριτική

The Emperor’s Master Chef is dead – Mister.E – Αθήνα Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Escapology, εκτός του να λύνει γρίφους, κάνει και φανταστικά τραπέζια για τους συνδαιτυμόνες της και βέβαιως πάντοτε λογομαχούμε για τον καλύτερο μάγειρα ανάμεσα μας.

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών και για να λύσουμε μια και καλή αυτή τη διαμάχη αποφασίσαμε να προσφυγουμε στον μέγιστο και πλέον δίκαιο κριτή. Τον αυτοκράτορα της Κίνας. Και πιο κατάλληλο μέρος από το masterchef δωμάτιο στην εταιρεία Mister. Ε?

Φορέσαμε τις ποδιές μας, κατεβήκαμε στο κέντρο, εξοπλιστήκαμε με κουτάλες, κατσαρόλες και θάρρος και εισχωρήσαμε στο μαγειριό του παλατιού. Το δωμάτιο είναι εναρμονισμένο ως προς την ατμόσφαιρα με το concept της εποχής.

Δεν θα βρείτε τίποτα παράταιρο στα σκηνικά, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η λιτότητα, σημαντική όμως για να μην μπερδεύεται η ροή του δωματίου.
Θα το χαρακτηριζαμε ως ένα δωμάτιο blast from the past, ενα δωμάτιο πρώτης γενιάς με λουκέτα και γρίφους βασισμένους στην παρατηρητικότητα αλλά και στη δυνατή μνήμη. Βασικό κλειδί για το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι η συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της.

Θεωρούμε οτι ομάδες που κάνουν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των Escape είναι ένα από τα top δωμάτια για να κερδίσετε εμπειρία, ενώ ομάδες με περισσότερη εμπειρία οφείλουν να το δοκιμάσουν αν θέλουν να περάσουν μια ήρεμη νύχτα χωρις κυνηγητά και φόβο.

Μάξιμουμ αριθμός παιχτών είναι τα 4-5 άτομα προκειμένου να το διασκεδάσουν στο φουλ. Όταν ολοκληρώσετε την αποστολή σας μέσα στο παλάτι (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) ένα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει δοθεί λύση στη διαμάχη του καλύτερου chef.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχετε διασκεδάσει με την ψυχή σας και θα φύγετε μόνο με χαμόγελα και φοβερές φωτογραφίες. Spoiler alert: “Η θέληση για νίκη, η επιθυμία για επιτυχία, η παρορμηση να φτάνεις πλήρως τις δυνατότητες σου… αυτά είναι τα κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν την πόρτα της προσωπικής υπεροχής” – Κομφούκιος Valia

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “The Emperor’s Master Chef is dead – Mister.E – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ