Φωτογραφίες

Υπόθεση

Είχατε ορκιστεί στον ίδιο σας τον εαυτό ότι δε θα πηγαίνατε ποτέ ξανά στο Silent Hill. Όμως το γράμμα που δεχτήκατε σήμερα φέρει το όνομα Alessa. Δεν περιμένατε να ξαναδείτε αυτό το όνομα πουθενά αλλού, εκτός από τους εφιάλτες σας. Αποφασίσατε να αγνοήσετε το κάλεσμα, αλλά οι φωνές στο κεφάλι σας δε σας αφήνουν σε ησυχία… Μια αόρατη δύναμη σας καλεί. Ήρθε η ώρα οι φόβοι σας να πάρουν σάρκα και οστά.. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο…

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πραξιτέλους 183, 185 35, Πειραιάς, Αττική, Ελλάδα
21 0429 7097
[email protected]
https://piraeus.themindtrap.com/

Social Media

Κριτική

Silent Hills pt.2 – The Mindtrap – Πειραιάς Για αρκετό καιρό αποτελούσε ένα από τα δωμάτια που απλά ΕΠΡΕΠΕ να παίξουμε. Είτε γιατί είχαμε λίγο πολύ την προηγούμενη εμπειρία του video game, είτε διότι ξέραμε πως πρόκειται για “δυνατό”δωμάτιο. Τέλος λοιπόν η προσμονη και να μαστε στο mindtrap Πειραιά. Μετά το καλωσόρισμα και τις απαραίτητες οδηγίες… Μπήκαμε!!

Η μυστικιστική ατμόσφαιρα, η διαρρύθμιση του χώρου και τα εντυπωσιακά σκηνικά μας έδωσαν αμέσως την αίσθηση ότι…. η ένταση, η αγωνία και ο τρόμος θα ήταν συντροφιά μας στην εξέλιξη του δωματίου.

Ο ήχος ήταν ιδιαίτερα δυνατός και ο φωτισμός συχνά πολύ χαμηλός, γεγονός που μας δυσκολευε στο να συνεννοηθούμε και να δούμε τι διαβαζουμε… Η καταπληκτική ερμηνεία και εμφάνιση των ηθοποιών δεν μας άφησαν περιθώριο να ενοχληθουμε και πολύ…. Τρόμος, τρέξιμο, κυνηγητό και ουρλιαχτα σε υψηλά decibel…. ( χεράκι χεράκι και μαζεμενοι κουβάρι….)

Όχι, δεν νιωθαμε ότι ήμασταν σε δωμάτιο απόδρασης αλλά αποτελουσαμε κομμάτι μια ταινίας όπου η επιβίωση μας για να δούμε το υπόλοιπο της ιστορίας ήταν κύριος στόχος μας. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για καθαρό δωμάτιο γρίφων. Ο αριθμός τους ήταν σχετικά μικρός και μέτριας δυσκολίας. Έδιναν μια ροή στην ιστορία, άλλωστε δεν θεωρώ ότι χρειάζονταν και περισσότεροι….

Θα υπήρχε ρίσκο στο να χαθεί το κύριο νόημα του δωματίου: η δυνατή ατμόσφαιρα και η απόδοση των ηθοποιών! Σε γενικές γραμμές έχει γίνει τόσο καλή αποτύπωση του ομώνυμου παιχνιδιού που απλά σε μεταφέρει στον κόσμο του. Συνιστάται ακόμα και για έξι άτομα, γιατί το δωμάτιο είναι ευρύχωρο.

Προτείνεται επίσης ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να ζήσουν ένα horror escape room με jumpscares, κυνηγητό και συνεχή ένταση. Εάν δεν έχετε βάλει αυτό το δωμάτιο στο πρόγραμμα σας… είναι καιρός να το πράξετε!!!!!

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Silent Hills pt.2 – The MindTrap Πειραιάς”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ