Φωτογραφίες

Υπόθεση

Είστε μια ομάδα… θυμάτων που βρεθήκατε παγιδευμένοι σε ένα δωμάτιο γεμάτο θανατηφόρες παγίδες. Στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε, έρχεστε αντιμέτωποι με τα πιο πρωτόγονα ένστικτα επιβίωσής σας. Καλείστε να λύσετε όλους τους γρίφους του κατά συρροήν δολοφόνου Jigsaw για να αποδράσετε! Θα τα καταφέρετε? Ποιος ξέρει..

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 17.5€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 15€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πραξιτέλους 183, 185 35, Πειραιάς, Αττική, Ελλάδα
21 0429 7097
[email protected]
https://piraeus.themindtrap.com/

Social Media

Κριτική

Δε νομίζω πως υπάρχει παρέα που έχει δει το “Saw” και δεν αναρωτήθηκε… “μα γίνονται αυτά τα πράγματα??? ”, γίνονται …γίνονται…και τώρα πια λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά και στο the Mindtrap. Η επίλεκτη ομάδα μας, κατέφθασε στο χώρο του κατά συρροήν δολοφόνου Jigsaw, όπου και βρέθηκε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο γεμάτο θανατηφόρες παγίδες.

Η ένταση ξεκινά να δημιουργείται στην παρέα αρχικά, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο game master σου, παίρνει ένα ένα τα μέλη της ομάδας σου με σκοπό να τους δέσει τα μάτια και να τους τοποθετήσει στο δωμάτιο…το πως ακριβώς βρεθήκαμε…όταν και όσοι από εμάς ανοίξαμε τα μάτια, καλύτερα να σας το αφήσουμε μυστικό.

Η σκηνογραφική προσέγγιση εντάσσει τους παίχτες στην ταινία και τους βάζει να συνεργαστούν μεταξύ τους, όπως και το σενάριο του “saw” ώστε να αλληλοβοηθηθούν σε μια σειρά απο γραμμικούς γρίφους και παγίδες.

Οι Escapologists μας κατάφεραν, να οργανωθούν σωστά και βήμα βήμα ώστε να δραπετεύσουν απο τον Jigsaw αρκετά νωρίτερα απο το χρόνο. Μια ευχάριστη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε !!!!

Υποσημείωση: Η ομάδα έπαιξε το παιχνίδι μόλις ακριβώς άνοιξε το Mindtrap του Παιραιά, τώρα έχουν γίνει αλλαγές που συνεχώς το οδηγούν προς το καλυτερο το δωμάτιο από θέμα ατμόσφαιρας και φυσικά δυσκολίας !!!!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Saw – The MindTrap Πειραιάς”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ