Φωτογραφίες

Υπόθεση

Σαν αφορμή να ξεφύγεις από την ρουτίνα εσύ και οι φίλοι σου αποφασίζετε να αποδράσετε για ένα διήμερο. Μετά από μία διαδρομή γεμάτη γέλια και τραγούδια μέσα στο αυτοκίνητο, εκείνο αποφασίζει να σας εγκαταλείψει στην μέση του πουθενά. Μη έχοντας επιλογή αρχίζετε το περπάτημα με σκοπό να βρείτε βοήθεια. Μετά από αρκετή ώρα πεζοπορίας στην ερημιά αντικρίζετε ένα εγκαταλειμμένο βενζινάδικο και επομένως τη σωτηρία σας….η μήπως το αντίθετο ?

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 13€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 12€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: Κλειστά
Τετάρτη: 16:00-01:00
Πέμπτη: 16:00-01:00
Παρασκευή: 16:00-01:00
Σάββατο: 14:00-01:00
Κυριακή: 14:00-01:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αμβροσίου Φραντζή 65Β, 11743, Νέος Κόσμος, Αττική, Ελλάδα
21 3043 8361
[email protected]
http://noexit.gr/

Social Media

Κριτική

Η εξόρμηση στη φύση μαζί με φίλους είναι πάντα το πιο κατάλληλο αγχολυτικό σε μια γεμάτη πίεση και ένταση εβδομάδα. Αν βέβαια το αμάξι σας “”μείνει”” στη μέση του πουθενά και η μόνη σωτηρία σας είναι το βενζινάδικο που φιλοξενεί το δωμάτιο Route 666 τότε τα πραγματα δεν θα πάνε όπως τα φαντάζεστε.

Η Noexit, λοιπόν, μας υποδεχεται ακόμη μια φορά στον χώρο της για να τα βάλουμε με τα μυστικά του Route… Όπως πάντα τα παιδιά φιλόξενα και ευγενικά, (αν είστε και εσείς καλοί μαζί τους μπορεί να σας φιλεψουν και κέτσαπ), με το χιούμορακι τους σε κάνουν να αισθανεσαι άνετα καθώς σου εξιστορουν τα γεγονότα που καλείστε να αντιμετώπισετε.

Τα 60′ ξεκινούν όταν όλοι οι παίκτες παίρνουν το κατώφλι… Ένα δωμάτιο γραμμικό και πολύ χειρονακτικο… Τα αγοράκια ειδικά που έχουν τρελά με αυτοκίνητα και τα μέρη τους θα τα ξετρελανει. Η όλη διακόσμηση παραπέμπει πραγματικά σε πρατήριο βενζίνης (αμερικανικο σαν κι αυτά που βλέπεις στα θρίλερ που πάνε οι παρέες και κυνηγιούνται από τον σχιζοφρενη δολοφόνο?! Ε… Ακριβώς αυτό)!!!

Οι γριφοι θα χαρακτηριζονταν από μέτριοι προς αρκετά καλοί μα πάνω από όλα λογικοί. Συνεργασία και παρατηρητικοτητα είναι βασικά στοιχεία της απόδρασης σας. Γενικά μην φοβηθείτε να πειραματιστειτε με τα στοιχεία του δωματιου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Noexit είναι εκεί για την δική σας ασφάλεια.

Οι 5 παίχτες που προτείνονται από την ίδια την εταιρεία είναι καλός σαν αριθμός αν και οι 4 θα είναι πιο άνετα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Προτείνεται για όλων των ειδών τις ομάδες (άπειρες, με κάποια εμπειρία, έμπειρες) αρκεί να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει… Ήδη το δωμάτιο σας δίνει πολλά hints για την λύση των γρίφων ενώ ο gm είναι δίπλα σας every step of the way.
Γενικά είναι ένα αξιόλογο και πολύ καλά δομημένο δωμάτιο το οποίο παίζεται με ευχαρίστηση ξανά και ξανά… Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

Spoiler alert: Beware of Τρουλλινός!!!

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Route 666 – No Exit, Νέος Κόσμος”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ