Φωτογραφίες

Υπόθεση

Μεταφερθείτε στο κόσμο της μαγείας, λύστε γρίφους και ανακαλύψτε μυστικά τρίκ και περάσματα που θα σας οδηγήσουν στην έξοδο… Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη μαγεία των Escape Games, 80 τετραγωνικά, 8 άτομα, 1 στόχος… επιστροφή στην πραγματικότητα!!!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας), 19400, Κορωπί, Αττική, Ελλάδα
21 3035 6553
[email protected]
https://www.escaped.gr/

Social Media

Κριτική

Room 201: World Of Magic : χαμένοι στο χρόνο ή αλλιώς lost in space

Το έλεγε πεντακάθαρα το Escaped: “ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία μαγείας, 80 τετραγωνικά, 8 άτομα, 1 στόχος… επιστροφή στην πραγματικότητα”. Συνεπαρμένοι και ανυπόμονοι για αυτό το δωμάτιο, που τόσα είχαμε ακούσει από τον game master του πριν ακόμα καλά καλά φτιαχτεί, παραβλέψαμε μια μικρή λεπτομέρεια…ότι πραγματικά είναι ένα δωμάτιο για οχτώ άτομα.
Ας πιάσουμε την ιστορία μας από την αρχή : η ομάδα μας ξεκίνησε εξαμελής, αλλά στην πορεία της ημέρας, μιας ίωση και μια δουλειά άλλαξαν τα πλάνα των δυο escapologists και έτσι οι άλλοι τέσσερις πεισματάρηδες που μείναμε είπαμε να δοκιμάσουμε να χαθούμε σε αυτά τα 80 τετραγωνικά έστω και αν ξεκινάμε με γκολ από τα αποδυτήρια. Σημασία όμως έχει το ταξίδι και όχι η Ιθάκη, έτσι δεν λέει ο ποιητής? Και παρότι καμιά φορά μπορεί να μην καταφέρνεις να αποδράσεις, για τον όποιο λόγο, η διαδρομή αυτής της μιας ώρας -όπου μυαλό και σώμα συνεργάζονται παράγοντας αδρεναλίνη στο φουλ- είναι το καλύτερο ελιξήριο κατά της ρουτίνας και της καθημερινότητας.

Το Escaped γνωστό και αγαπημένο, ο game master μας υπομονετικός και επεξηγηματικός παρόλο που τον τρελάναμε στις ερωτήσεις εντός παιχνιδιού και το δωμάτιο υπερπαραγωγή -τόσο αυτό όσο και η ιστορία-. Θα πρέπει να ομολογήσουμε πως, όσο ήταν ακόμα στην πολύ αρχή του το παιχνίδι υπήρχαν ένα δυο τεχνικά ζητήματα, τα οποία όμως μετά απο συζήτηση με τον master μας τώρα θα έχουν ήδη διορθωθεί.

Όταν πάντως οι δημιουργοί του escape room, μιλούσαν για “μαγεία” σοβαρολογούσαν, η σκηνογραφία, η ατμόσφαιρα, τα τρικ που είναι κρυμμένα ανάμεσα στις γρίφους και τα διαφορετικά νέα λουκέτα που συναντήσαμε, ήταν κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα αναδειχθεί σιγά σιγά στα τοπ δωμάτια της Αθήνας. Η ομάδα μας δεν κατάφερε τελικά να μπει σε όλες τις μυστικές διαδρομές της μαγείας και η ώρα κύλησε αστραπιαία, παρόλα αυτά ήταν ένα απίθανο ταξίδι αν και τελικά χαθήκαμε στο χρόνο.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Room 201: World Of Magic – Εscaped – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ