Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… όμως αυτή τη φορά παγιδευμένοι στην άλλη πλευρά είστε εσείς και η επιστροφή είναι δύσκολη υπόθεση. Τα πειράματα στο Hawkins δεν σταμάτησαν ποτέ. Μόνο ένα κορίτσι με υπερφυσικές δυνάμεις θα μπορέσει να βοηθήσει, όχι μόνο να γυρίσετε πίσω, αλλά και να κλείσει η πύλη του Otherside μια για πάντα!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 65, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
21 3035 6553
[email protected]
https://www.escaped.gr/

Social Media

Κριτική

Πρώτη επίσκεψη της ομάδας στο Escaped στο Περιστέρι και εν αναμονή του νέου κύκλου του Stranger Things, είπαμε να μπούμε στο κλίμα της “άλλης πλευράς” των πραγμάτων. Από την εμπειρία μας στη συγκεκριμένη εταιρεία, περιμένουμε σίγουρα ένα δωμάτιο που θα μας ικανοποιήσει σε υψηλό βαθμό. Και αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται και ακόμη παραπάνω.

Το δωμάτιο, εάν δεν έχει δει κάποιος τη σειρά, είναι πολύ ατμοσφαιρικό, μυστηριώδες, περιμένεις ίσως και κάποιες παρεμβάσεις, δε θα αποκαλύψουμε εάν γίνονται αυτές, επειδή υπάρχει κανόνας στο πώς να κινούμαστε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Έχει διάφορα επίπεδα και πολλούς χώρους που θέλουν λίγη προσοχή στη μετάβασή τους. Είναι πολύ χορταστικό και οι γρίφοι του ευρηματικοί, διασκεδαστικοί και συνδυαστικοί – ομαδικοί. Απαιτείται καλή συνεργασία με όλα τα μέλη της ομάδας ειδικά όσο εκτυλίσσεται η ιστορία και προχωράει προς την κορύφωση. Καλό θα είναι να είναι έμπειρη η ομάδα για να έχει βρει τα πατήματά της σε τέτοιου είδους δωμάτια.

Εδώ αξίζει να αναφερθούμε στο πως διαμορφώνεται η εμπειρία ενός παίκτη που είναι φαν του Stranger Things. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο. Ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε με το που μπείτε στον πρώτο χώρο! Θα νομίζετε ότι είστε μέσα στο σκηνικό και
παίζετε στη σειρά. Η μουσική υπόκρουση καθ’όλη τη διάρκεια είναι από τραγούδια των επεισοδίων, οπότε μπαίνετε εντελώς στο mood, μπορείτε και να τραγουδήσετε άφοβα! Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυντονιστείτε γιατί θα αρχίσετε να θυμάστε διάφορα σκηνικά της ιστορίας και να παρατηρείτε το χώρο. Φυσικά υπάρχουν και κάποια σημεία που απεικονίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στο Stranger Things (με το ζόρι κρατιόμαστε να μη σποϊλάρουμε). Οι γνώσεις που έχετε από τη σειρά μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε κάποια φάση των γρίφων. Αν και μπορείτε να τους λύσετε άφοβα και με τα στοιχεία που σας δίνονται φυσικά. Ετοιμαστείτε να βρείτε τον Will και τα Demogorgons, να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία και να μη θέλετε να βγείτε από αυτό τον κόσμο με τίποτα!

Για να συνοψίσουμε, είτε είστε φαν του Stranger Things είτε όχι, το συγκεκριμένο δωμάτιο θα σας μεταφέρει σε μία άλλη “διάσταση” και αξίζει να πάτε να το επισκεφτείτε. Φυσικά όσοι δεν έχετε δει τη σειρά, σπεύσατε!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Room 107: Otherside – Escaped – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ