Φωτογραφίες

Υπόθεση

Κυριαρχεί φόβος. Δεν ξέρετε ούτε τι συμβαίνει, ούτε που βρίσκεστε… Ο χώρος είναι γεμάτος αίματα και είστε κλειδωμένοι! Είναι κάποιο πείραμα σε εξέλιξη? Είστε τα πειραματόζωα? Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και έχετε 60 λεπτά να αποδράσετε. Θα επιβιώσετε ή θα είστε τα επόμενα θύματα του Paranoic?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 65, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
21 3035 6553
[email protected]
https://www.escaped.gr/

Social Media

Κριτική

Αυτή τη φορά η ιστορία μας ξεκινά με ένα escape room γεμάτο αίματα, αυτό που προσπαθούμε να καταλάβουμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά είναι το τι είμαστε…είμαστε πειραματόζωα ή απλοί παρατηρητές σε ένα πείραμα υπό εξέλιξη? Όπως και να χει, ο φόβος και το άγχος για το πως και αν θα διαφύγουμε για άλλη μια φορά κυριαρχεί στην ομάδα. Ο Pr. Karmatis έχει ταυτιστεί με τον δόκτορα της ιστορίας και προσπαθεί να αναστήσει τις θανατηφόρες εγκαταστάστεις, ενώ ο Dr Ethymiou έχοντας στρατολογίσει και νέα μέλη στην ομάδα του κάνει συνεχώς μετρήσεις, η Pr Thoma με τη Dr Chatzigianni αποφάσισαν να ψάξουν κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του escape room ώστε να μην μείνει λεπτομέρεια για λεπτομέρεια που να μην αναφέρουν στους άλλους δυο.

Η περιπέτεια περιέχει πολλούς γρίφους και είναι για δυνατούς και συγκεντρωμένους παίχτες, χρειάζεστε ομαδικότητα στη συλλογή των στοιχείων παρατηρητικότητα και πάνω απ’ολα να σκέφτεστε σαν paranoic. Τακτική την οποία ακολούθησε και ο Pr. Karmatis μαζί με την Dr. Chatzigianni αφού δοκίμασαν κάθε prop του δωματίου ως παρανοϊκοί επιστήμονες.

Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν η Pr Thoma να μπει ως ενδιάμεσος παρατηρητής βοηθώντας μας έτσι να επιβεβαιώσουμε ή όχι θεωρίες και λύσεις γρίφων. Τα λεπτά περνάνε με ταχύτητα φωτός και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά να μην πούμε νερό. Η προσοχή μας είχε αποσπαστεί και έτσι η θεωρία που είχαμε θέσει από την αρχή δεν ήταν σωστή η προσέγγιση για να βρούμε θα έπρεπε να είναι υπό άλλη βάση, αλλά όπως και να χει ήταν μια ακόμα εμπειρία που μας προσέφερε το escape room των Escaped, που ήταν αισθητικά πολύ δυνατή.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Room 103: Paranoic – Escaped – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ