Φωτογραφίες

Υπόθεση

Μόλις έχει τελειώσει η θεατρική παράσταση OTHELLO. Η χρονιά είναι 1968 και βρισκόμαστε στη Δυτική Γερμανία. Έχετε μπει στο καμαρίνι της πρωταγωνίστριας Heidelinde Weis για να πάρετε αυτόγραφο… όμως κάτι περίεργο συμβαίνει! Η πόρτα πίσω σας κλειδώνει, οι δυνατές φωνές τις πρωταγωνίστριας από το διάδρομο που σας παίρνουν τα αυτιά σταματούν απότομα… Θα καταφέρετε να ξεφύγετε πριν επιστρέψει ο δολοφόνος ?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

1 Παίκτης – 56€ ανα άτομο
2 Παίκτες – 28€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 24€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 23€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
7 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
8 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωνσταντινουπόλεως 65, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
21 3035 6553
[email protected]
https://www.escaped.gr/

Social Media

Κριτική

Επόμενη στάση της περιπέτειάς μας…Αιγάλεω. Ήταν μετά τις 21.00 το βράδυ όταν αποφασίσαμε να παίξουμε, είχαμε δει πως τα δωμάτια της εταιρείας Escaped ήταν πολύ κοντά μας και έτσι ευχόμασταν να έχει κάποιο κενό μετά τις 23.00 το βράδυ, έτσι και έγινε! Το Dead diva’s room ήταν στη διάθεσή μας, ενώ σε όλη τη διαδρομή συζητούσαμε το story “1968 στη Γερμανία και η πρωταγωνίστρια της παράστασης OTHELLO, Heidelinde Weis βρίσκεται νεκρή….” . Ο game master μας εξήγησε, πως οι ιστορίες των δωματίων τους είναι βγαλμένες από αληθινά γεγονότα και πως η διακόσμηση των χώρων τόσο στην είσοδο όσο και στα δωμάτια έχει γίνει με πολύ προσεκτικό σχεδιασμό και μεράκι, πράγμα που φαίνεται με το που μπαίνεις. Αυτό που μας έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν ότι κινητά και προσωπικά αντικείμενα απαγορεύονται στο χώρο του παιχνιδιού, έχεις το δικό σου φοριαμό και το κλειδάκι σου και μπαίνεις στην ατμόσφαιρα του κάθε δωματίου σαν να σαι πραγματικό μέρος της ιστορίας.

Το καμαρίνι της πρωταγωνίστριας, σε μετέφερε κανονικότατα στην όπερα της Δυτικής Γερμανίας και οι γρίφοι σε οδηγούσαν σταδιακά μέσα από μικρά τρικ ο ένας στον άλλο, μπορεί να μην άνοιξαν άλλα κρυμμένα δωμάτια, αλλά καταφέραμε να βρούμε το δράστη και να διαφύγουμε πριν ξανάρθει για μας. Ο game master ήταν από τους πιο ευγενικούς και πιο παθιασμένους με αυτό που κάνει, αφού μετά τις φωτογραφίσεις και παρόλο που σε λίγο έκλεινε μείναμε συνεχίζοντας την κουβέντα. Το σίγουρο είναι πως για όσους λατρεύουν το χώρο του θεάτρου η ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς να έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το επόμενο βήμα είναι να εξαντλήσουμε τα σενάρια του Escaped γιατί έχουν δουλευτεί με μεράκι και μεθοδικότητα.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Room 101: The Dead Diva’s Room – Escaped – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ