Φωτογραφίες

Υπόθεση

Πόσες φορές δεν έχεις δει ταινίες που ο πρωταγωνιστής κάνει τα πάντα για να δραπετεύσει από φυλακές υψίστης ασφαλείας; Τι θα έλεγες να γίνεις εσύ, αυτή τη φορά ο ήρωας της δικής σου ταινίας δράσης; Αυτό το δωμάτιο του The Mindtrap σε καλεί να μπεις στα άδυτα μιας φυλακής και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής. Θα κάνεις τα πάντα για να αποδράσεις πριν να είναι πολύ αργά;

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μητροπόλεως 74, 105 63, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2103254850
[email protected]
http://monastiraki.themindtrap.com/

Social Media

Κριτική

Τι κοινό έχουν η ομάδα των Escapologists και οι : Richard Ramirez (γνωστός και ως Night Stalker), Ο Jeffrey Dahmer (γνωστός και ως κανίβαλλος του Μιλγουώκι) και ο Peter Sutcliffe (γνωστός ως «The Yorkshire Ripper») ? … μα τι άλλο…θέλει κ ερώτημα? Εκτίουν όλοι την ποινή τους, περιμένοντας τη μέρα της θανατικής τους καταδίκης.

Ήταν η πρώτη φορά που θα πηγαίναμε να παίξουμε στην αλυσίδα “The Mindtrap” και θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια πολύ “δυνατή” ιστορία. Το “Prisoners of hope” και η ιδέα να παίξουμε σαν δύο διαφορετικές ομάδες, σε δύο διαφορετικούς χώρους, που όμως θα έπρεπε να συνεργαστούν για να καταφέρουν να αποδράσουν και να γλυτώσουν την θανατική ποινή, ήταν μια κανονική πρόκληση.

Οι escapologists ξεκινούν αλυσιδεμένοι, ως κανονικοί θανατοποινήτες στα κελιά τους, σε ένα ξέφρενο παιχνίδι μίας ώρας που αποδείχθηκε όσο διασκεδαστικό και απολαυστικό περιμέναμε!

Ο τρόπος συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες σε κάνει να μένεις σε εγρήγόρση κάθε λεπτό,ενώ οι γρίφοι για την επίλυσή τους θέλουν οξυδέρκεια και φαντασία.

Το “prisoners of hope” είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι, με πολύ καλή σκηνογραφία και ροή γρίφων από την αρχή μέχρι το τέλος του. Η παρέα μας κατάφερε να αποδράσει επιτυχώς από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και ένα είναι σίγουρο πως σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Prisoners of Hope – The Mindtrap, Μοναστηράκι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ