Φωτογραφίες

Υπόθεση

Φυλακές Ζαμοκ 2021•6 ώρες νωρίτερα.. ‼️❕‼️Η πόρτα της απομόνωσης ανοίγει. Πίσω της στέκεται μια γνώριμη φιγουρα, μια ευκαιρία, μια συμφωνία… 3 ώρες νωρίτερα.. ‼️❕‼️Η συμφωνία είναι απλή. Κυκλοφορούσαν φήμες στη φυλακή ύστερα από τον αιφνιδιο θάνατο του Γιούρι, ενός βετεράνου εγκληματία πως είχε φτιάξει έναν χάρτη σημαδεύοντας σε αυτόν τα σημεία στα οποία είχε κρύψει τα χρήματα απο τη μεγαλυτερη ληστεία που έκανε πριν συλληφθει.Ο φύλακας έχει στην κατοχή του την συσκευή που περιέχει τον χάρτη αλλά του λείπει ο κωδικός.Ένας χάρτης για να αγοράσεις την ελευθερία σου..Ώρα μηδέν. Σε μεταφέρουν στο κελί του Γιουρι όπου ο φύλακας της συμφωνίας έχει στήσει το τέλειο σκηνικό απόδρασης και σου έχει εξασφαλίσει χρόνο για να βρεις τον κωδικό για τον χάρτη και να αποδρασεις. Μπορείς να τα καταφέρεις; Είσαι ικανός να βρεις τον κωδικό; Θα τολμήσεις να εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο; Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις..Το “πωλειται ελευθερία” αλλάζει και σας περιμενει να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία μεγαλύτερης διάρκειας!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! η προσφορά Play Again ισχύει Μόνο για τους παίκτες που εχουν παίξει το δωμάτιο στο παρελθόν.

Διάρκεια

100 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 26€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 21€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 13:30-01:00
Τρίτη 13:30-01:00
Τετάρτη 13:30-01:00
Πέμπτη 13:30-01:00
Παρασκευή 13:30-01:00
Σάββατο 11:00-01:00
Κυριακή 11:00-01:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθηνάς 43-49, 17673, Καλλιθέα, Αττική, Ελλάδα
6982807622
[email protected]
https://gfg.gr/

Social Media

Κριτική

Πωλείται Ελευθερία – GFactor Group – Αθήνα
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και τους εσκέιπερς, και αυτό ήρθαμε να αποδείξουμε κι εμείς στο αγαπημένο G-Factor.

«Πωλείται ελευθεριά» ένα δωμάτιο που σχετίζεται με φυλακές και αποδράσεις. Προφανώς λόγω της θεματολογίας του δε περιμένεις να δεις κάτι σούπερ εντυπωσιακό σε σκηνικά. Παρόλα αυτά αν το δεις στο τέλος σαν σύνολο θα διαπιστώσεις πως είναι ένα πολύ σωστά δομημένο δωμάτιο για τη πορεία που ακολουθεί η πλοκή του σεναρίου. Γιατί όπως είπαμε είσαι κρατούμενος και προσπαθείς να αποδράσεις. Επομένως όσο προχωράει το παιχνίδι το δωμάτιο σε κάνει να το ζεις αυτό το κόνσεπτ.

Οι γρίφοι του είναι έξυπνοι και μέσα στο θέμα. Ότι χρειάζεται να λύσεις ή ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις σχετίζεται με τον χώρο και κάπως έτσι θα λειτουργούσε και ένας κανονικός δραπέτης. Ίσως ένα δυο γρίφοι να μοιάζουν εκτός θέματος αλλά αν τους εξετάσεις με μηχανολογική σκέψη είναι οκ. Η παρατηρητικότητα και η συνεργασία είναι πολύ σημαντική. Ειδικά το 2ο από την αρχή του δωματίου σου τονίζει πως η ομάδα πρέπει να έχει χημεία, σαν ένα σώμα με πολλά μυαλά…

Για μια έμπειρη ομάδα είναι μέτριας δυσκολίας, απλά υπάρχουν 1-2 γρίφοι λίγο πιο σύνθετοι που μπορούν να ροκανίσουν χρόνο και ενδεχομένως για αυτό να χρειάζεται το κάτι παραπάνω από το 60λεπτο. Μια ομάδα με μικρή εμπειρία θα δυσκολευτεί λίγο, αλλά όχι σε σημείο απελπισίας. Η καθοδήγηση είναι πολύ καλή και όχι στο πιάτο. Αν μείνουν συγκεντρωμένοι στη ροή με την οποία πάει το δωμάτιο δε θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Ο χώρος είναι λειτουργικός για μια μικρή ομάδα. Πάνω από τα 4 άτομα που θέτει όριο η εταιρεία ίσως δημιουργήσουν λίγο συνωστισμό, παρόλα αυτά θα υπάρχουν γρίφοι που να μπορούν να συμμετέχουν. Κυρίως σαν δεξαμενές σκέψεις. Είναι ένα δωμάτιο που αξίζει να το δοκιμάσεις κυρίως γιατί σου αφήνει στο τέλος αυτή τη κινηματογραφική εμπειρία ότι δραπέτευσες από μια φυλακή ακολουθώντας όλα τα main stream βήματα μια απόδρασης. Πωλείται ελευθερία λοιπόν, και προτείνουμε να την αγοράσετε!

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – G-Factor Group – Καλλιθέα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ