Φωτογραφίες

Υπόθεση

Μπορεί οι παιδικές ψυχές της καταραμένης σοφίτας να έχουν πλέον ησυχάσει, όμως η αδίσταχτη γριά βρήκε και πάλι τον τρόπο να σε παγιδεύσει στο στοιχειωμένο σπίτι της. Μαύρο σκοτάδι, δαιμονικές κραυγές και οργισμένοι αντίπαλοι ζητούν απεγνωσμένα τη ψυχή σου, προκειμένου να σε εκδικηθούν για τη σωτηρία των άτυχων παιδιών. Πρέπει να τους πολεμήσεις με κάθε τρόπο, όμως η δική σου σωτηρία εξαρτάται από το κόκκινο φως…..

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Κηφισίας 73, 11523, Αμπελόκηποι, Αττική, Ελλάδα
21 0692 1100
[email protected]

Κριτική

Οι “καθαριστές σοφιτών” ξαναπιάνουν σκούπες, φαράσια, κουβάδες, ξεσκονόπανα, σφουγγαρίστρες και πιάνουν δουλειά στο Puzzle Escape Rooms.

Αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν το υπόγειο της διαβόητης έπαυλης. Μπαίνοντας στο χώρο, η χαμηλού φωτισμού reception σε προετοιμάζει κατάλληλα για την είσοδο σου στο δωμάτιο (ή απλά το κάνουν επίτηδες για να συνηθίσουν τα μάτια σας στο ημίφως, κάτι που θα εκτιμήσετε πολύ στη συνέχεια).

Τα παιδιά φροντίζουν με κάθε δυνατό τρόπο να προετοιμάσουν το έδαφος για την ομάδα απλά λέγοντας την συνέχεια της ιστορίας… Καθόλου τρομακτική (NOT!)!

Ύστερα η ομάδα εισέρχεται στο δωμάτιο με μάτια καλυμμένα και δένεται, αλλά με ένα αρκετά ενδιαφέρον μικρό twist ο χρόνος για την σωτηρία σας ξεκινάει. Το δωμάτιο συνδυάζει το άνοιγμα λουκέτων αλλά και την τεχνολογία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τρόπος που γίνεται το recap του πρώτου μέρους της ιστορίας. Απαραίτητη καθίσταται η αίσθηση της καλής όρασης (ημίφως, μην ξεχνιόμαστε) αλλά και η συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας ειδικά στην αρχή.

Οι γρίφοι είναι έξυπνοι και αρκετά ευρηματικοί αλλά ταυτόχρονα είναι και πολλοί… Απαιτεί μεγάλη προσοχή να μην απορροφηθείτε και να μην το “δείτε” εγωιστικά… Οι βοήθειες εφόσον ζητηθούν θα δοθούν και πραγματικά “σώζουν ψυχές”… Overall, όμως, οι γρίφοι μπορούν να λυθούν από όλες τις ομάδες… Έμπειρες και άπειρες… Αυτοί που θα αποδράσουν όμως μέσα στο χρόνο είναι πρωταθλητές της εμπειρίας…

Το δωμάτιο μπορεί να χωρέσει 6μελη ομάδα αλλά όσοι λιγότεροι τόσο το καλύτερο… Κάποιοι απ τους χώρους του δωματίου είναι λίγο μικροί οπότε θα ήταν καλό να περιοριστεί ο αχρείαστος συνωστισμός…

Συνολικά το δωμάτιο είναι άκρως κατάλληλο για τους λάτρεις των γραμμικών και τρομακτικών δωματίων. Η άποψη αυτή ενισχύεται και από το άψογο οπτικό ακουστικό σύστημα που ανεβάζει την αγωνία όλο και περισσότερο σε κάθε βήμα σας. Spoiler alert: Μία μικρή επανάληψη στο παιχνίδι “Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα” θα ήταν ενισχυτική!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “PneumAttic II : The Sequel – The Puzzle – Αμπελόκηποι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ