Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ο Pablo Emilio Escobar ήταν ένας από τους πιο μυθικούς και αδίστακτους εγκληματίες της Κολομβίας. Ηγετική μορφή του καρτέλ ναρκωτικών του Medelin. Το 1989 ανακηρύχθηκε 7ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Υποσχέθηκε να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της χώρας του, ύψους 10 δις. δολαρίων. Βασιλιάς στο εμπόριο ναρκωτικών και στυγνός δολοφόνος. Οι αρχές τον αναζητούσαν για χρόνια! Κάποια μέρα, εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος στο γιο του, οι αστυνομικές αρχές εντοπίζουν το σημείο της κρυψώνας του, η οποία βρίσκεται κάπου στα δάση της Κολομβίας. Η ομάδα σας αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο της ειδικής αποστολής της Δίωξης Ναρκωτικών (DEA). Στόχος σας είναι να βρείτε και να συλλάβετε έναν από τους πιο σκληρούς εγκληματίες της ανθρωπότητας! Έχετε 60 λεπτά για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας και να αποτρέψετε την απόδραση του.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 21€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 19€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 13€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιουλιανού 1, 131 21, Ίλιον, Αττική, Ελλάδα
21 0269 6766
[email protected]
https://escape-land.gr/

Social Media

Κριτική

Επίλεκτη ομάδα Escapology ευπειθώς αναφέρουμε… Η κατάλληλη ομάδα για να διεισδύσει στο κρησφύγετο του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών (elite squad κι έτσι). Όπως πολύ σωστά μαντέψατε επισκεφτήκαμε την εταιρεία Escape-Land και τα άδυτα του Escobar.

Ο χώρος της υποδοχής μοναδικός. Με μια γωνία του αφιερωμένη στα παιδιά. Και άλλη μια γωνία του για μικρούς και μεγάλους. Δεν θέλουμε να πούμε παραπάνω καθώς αξίζει να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια.
Όταν η ομάδα μαζευτεί και εναποθέσει τα πράγματα της στα lockers μπαίνει στο δωμάτιο. Σκηνικά κατάλληλα τοποθετημένα και εμπνευσμένα από τη σειρά που έκανε τους περισσότερους να διαβάσουν λίγο παραπάνω γι αυτόν τον βαρόνο (για όσους δεν καταλάβατε μιλάμε για το narcos). Υπάρχουν όμως και διάφορα props με τα οποία μπαίνεις κατευθείαν στο πετσί του ρόλου σε σημείο που διχάζεσαι. Είσαι μέλος μιας επίλεκτης ομάδας ή μήπως θα προτιμούσες να είσαι μέλος του καρτέλ για να έχεις όλα αυτά τα fun παιχνίδια?
Οι γρίφοι χαρακτηρίζονται ως μέτριοι οπότε άπειρες ομάδες μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε. Πόσο μάλλον όλοι εσείς που βρίσκεστε κοντά στα γραφεία της εταιρείας στο Ίλιον ίσως να το προτιμήσετε και για πρώτο δωμάτιο. Βγείτε δε βγείτε θα το διασκεδάσετε πάρα πολύ. Το μόνο σίγουρο. Ομάδες ακόμα και 6 ατόμων παίζετε άνετα. Σχετικά μεγάλοι χώροι οπότε δεν θα πέσετε ο ένας πάνω στον άλλον. Κι ακόμα κι αν νιώσετε πελαγωμένοι, η βοήθεια θα έρθει όποτε τη ζητήσετε.
Σε γενικές γραμμές ένα όμορφο, στοχευμένο σε σενάριο, γριφοδωμάτιο. Μια σίγουρη επιλογή για ένα ωραίο διάλειμμα από δουλειά ή πριν μια βραδινή έξοδο.
Spoiler alert: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!
Valia

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Pablo Escobar – Escape Land – Ίλιον”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ