Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ένα παιδικό δωμάτιο και ένα εξαφανισμένο αγόρι που πάντα ονειρευόταν να ζήσει μέσα στον κόσμο των αγαπημένων του παραμυθιών. Τα τελευταία του λόγια ήταν επιτέλους βρήκα τον τρόπο…. Βρες τα ίχνη του και επέστρεψε εγκαίρως πριν να είναι πλέον αργά και για σένα!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 17€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

Once upon a time: δεν θες να δραπετεύσεις !!! …Όπως κάθε ιστορία, έτσι και η δικιά μας ξεκινάει με τη φράση “Once upon a time”Αυτή τη φορά το παραμύθι δεν έχει καλούς και κακούς, δράκους και τέρατα, παρά μόνο ένα εξαφανισμένο αγόρι που πάντα ονειρευόταν να ζήσει μέσα στον κόσμο των αγαπημένων του παραμυθιών.

Η περιπέτειά μας, λοιπόν ξεκινάει στον πιο κεντρικό δρόμο του Γκαζιού, στην Ιάκχου και φυσικά στο ΕΧΙΤ ΝΟW, ένα χώρο που φημίζεται για την αισθητική του -από την πρόσοψη κιόλας του κτηρίου- καθώς κάθε λεπτομέρεια μέσα κι έξω αποπνέει δόσεις “μυστηρίου” και “φινέτσας”.

Η σύσταση της επιστημονικής μας ομάδας, αυτή την φορά αποτελούνταν από πέντε αναπληρώτριες καθηγήτριες, γιατί όπως καταλαβαίνεται το θέμα ήθελε το πιο αυστηρό προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στα παραμύθια και τα παιδικά παιχνίδια.

Τα λεπτά μέχρι να μπούμε στο δωμάτιο, για μας ήταν βασανιστικά (αλλά και για τους γύρω μας, που μας έβλεπαν να συζητάμε με μανία) αφού η αγωνία για τη διακόσμηση, τους γρίφους, τους φωτισμούς και την ατμόσφαιρα, μας έκαναν ιδιαίτερα ανήσυχες. Μόλις όμως, η πόρτα έκλεισε πίσω μας όλα χάθηκαν…ότι και αν είχαμε σκεφτεί πριν ήταν λίγο, για μία ώρα μεταφερθήκαμε κυριολεκτικά σε μια μικρή “χώρα του ποτέ”.

Οι γρίφοι ήταν αρκετά έξυπνοι και με τη συντονισμένη προσπάθεια των πέντε μας καταφέραμε να λύσουμε αρκετούς χωρίς ιδιαίτερες βοήθειες, πράγμα που μας έδωσε άλλη σπίθα στη ροή της ιστορίας. Θυμηθήκαμε παιχνίδια, κούκλες, παραμύθια και αντικείμενα, που είχαμε καιρό να δούμε, καθώς και χρώματα, ήχους και εκπλήξεις που συζητάμε ακόμα και σήμερα πίνοντας καφέ και κανονίζοντας ποιο θα’ ναι το επόμενο escape μας.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι βατός και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να παίξουν για πρώτη φορά σε escape room. Δραπετεύοντας -τελικά πέντε λεπτά νωρίτερα- νομίζω πως αυτό που θα θέλαμε όλες, ήταν να μείνουμε για λίγο ακόμα μέσα, να βυθιστούμε ξανά στη χαμένη μας αθωότητα και να φύγουμε μαζί με τον ήρωα της ιστορίας…δεν θα σας πω για που… !

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Once Upon A Time – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ