Φωτογραφίες

Υπόθεση

Στην καρδιά των Καρπαθίων στην Τρανσυλβανία, στέκει ένα μικρό ξύλινο σπίτι. Λίγα μέτρα παραπέρα κάποτε έστεκε ένα αβαείο. Με εντολή της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Ρουμανίας το αβαείο κατεδαφίστηκε τη δεκαετία του 50’. Όχι όμως και το σπίτι. Κανείς δεν μπαίνει εκεί. Κανείς δεν πλησιάζει.

Κάτι σκοτεινό και ανίερο φωλιάζει στις χαραμάδες. Κάτι που έχει οδηγήσει σε δεκάδες εξαφανίσεις και θανάτους κατοίκων της περιοχής. Οι γονείς απαγορεύουν στα παιδιά να πάνε εκεί. Οι ηλικιωμένοι ισχυρίζονται ότι μία μικρή ομάδα αιχμάλωτων καλογριών εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το αβαείο λίγο πριν αυτό κατεδαφιστεί. Μία από αυτές βρέθηκε απαγχονισμένη, έχοντας διαπράξει το έσχατο αμάρτημα. Δουλειά τους ήταν να φυλάνε το κακό μέσα στο αβαείο. Αν η προσευχή σταματούσε, το κακό θα κατασπάραζε τον έξω κόσμο.

Το αβαείο κατεδαφίστηκε και το μόνο που το θυμίζει είναι το μικρό ξύλινο σπίτι και μερικά συντρίμμια του. Ίσως το κακό φωλιάζει ακόμα εκεί, κρυμμένο μέσα στο σπίτι, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να ξετρυπώσει. Όσο κανείς δεν πλησιάζει όλα βαίνουν καλώς. Τι θα γίνει όμως αν είσαι εσύ ο επόμενος επισκέπτης του;

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αλκμήνης 1, 172 37, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
210 9733977

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Nun – The Locklab – Δάφνη”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ