Φωτογραφίες

Υπόθεση

Σημαντικό: To NECROMANCY ανήκει στην κατηγορία τρόμου επειδή είναι μια ιστορία τρόμου με αρκετές τρομακτικές σκηνές, αλλά ακόμη και στο Horror Mode το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού παραμένουν οι γρίφοι και η ιστορία. Δεν υπάρχει κυνηγητό ή φυσική επαφή με την ηθοποιό.Κάπου στην πόλη, υπάρχει ένα παλιό σπίτι το οποίο όλοι αποφεύγουν . Tα πνεύματα που υπάρχουν φυλακισμένα εκεί είναι αιώνια βυθισμένα σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος. Εσείς όμως θα πρέπει, όχι μόνο να εξερευνήσετε το παλιό αρχοντικό, αλλά και να καλέσετε τις χαμένες ψυχές από τον μακάβριο λήθαργο τους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα εξασκήσετε την απαγορευμένη τέχνη της Νεκρομαντείας. Το τι θα ανακαλύψετε εκεί μέσα δεν το γνωρίζει κανείς, καθώς κανείς δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι αυτό ζωντανός – ή ακόμη και πεθαμένος…To Horror Mode είναι το “κανονικό” mode του παιχνιδιού, στο οποίο τα πνεύματα δεν βλέπουν με καλό μάτι την παρουσία σας στο σπίτι..

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 15:00 – 23:30
Τρίτη 15:00 – 23:30
Τετάρτη 15:00 – 23:30
Πέμπτη 15:00 – 23:30
Παρασκευή 15:00 – 23:30
Σάββατο 11:00 – 23:30
Κυριακή 11:00 – 23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περγάμου 20B, 12242, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
21 6900 6989
[email protected]
http://www.escapegameover.gr/

Social Media

Κριτική

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλείσουμε τον Νοέμβριο, απ το να επισκεφθούμε ένα δωμάτιο για να εξασκήσουμε την χαμένη τέχνη της μαύρης μαγείας. Το ιδανικότερο δωμάτιο για αυτό τον σκοπό ήταν και το ομώνυμο όπως καταλαβαίνετε. Μια ωραία Κυριακή λοιπόν κατευθυνθήκαμε στην εταιρεία Game Over στο Αιγάλεω και το δωμάτιο Necromancy.

Ο χώρος αναμονής μας περίμενε ζεστός και το προσωπικό φιλικό όπως πάντα, περίμενε πως και πως να δώσει τις τελευταίες οδηγίες πριν μας “μπάσει” στο ατμοσφαιρικό, μαύρο της δωμάτιο.
Το δωμάτιο μπαίνοντας σου δίνει την εντύπωση των παλιών αρχοντικών, όπου με την είσοδο σας απλά αφήνετε τα παλτά σας στο φουαγιέ και το κυρίως σπίτι βρίσκεται στον πάνω όροφο. Μην πέσετε όμως σε αυτή την παγίδα. Τόσο ο κάτω όσο και ο πάνω χώρος κρύβουν τα μυστικά τους. Μυστικά τα οποία ξετυλίγονται το καθένα με τη σειρά του, χωρίς όμως να χάνεστε. Υπάρχουν ξεκάθαρες “οδηγίες” με τι ασχολείστε κάθε στιγμή.
Ένα σχετικά ευρύχωρο δωμάτιο που σίγουρα “σηκώνει” την συμμετοχή 6μελης ομάδας, με όλους να βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη λύση του εκάστοτε γρίφου. Θα το συνιστούσαμε ακόμα και σε άπειρες ομάδες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τα όρια τους σε ατμοσφαιρικά δωμάτια με live acting ή σε έμπειρες που απλά θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα full τρομαχτικά ή full γρίφο δωμάτια.
Σε γενικές γραμμές μιλάμε για ένα δωμάτιο το οποίο περιέχει γρίφους αλληλένδετους με την ιστορία που καλείστε να ξετυλίξετε. Ατμόσφαιρα και σκηνικά που σε παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή και “πνεύματα” που το στοιχειώνουν για τα καλά. Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε.
Spoiler alert: Stay away from the mirror!
Valia

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “NECROMANCY – Horror Mode – GAME OVER, Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ