Φωτογραφίες

Υπόθεση

Εσύ και η ομάδα σου είστε οι Επίλεκτοι. Σας έχει ανατεθεί η πιο δύσκολη και ριψοκίνδυνη αποστολή. Πρέπει να μπείτε στην Έπαυλη και να κλέψετε το «Λευκό Διαμάντι΄». Δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την εμπειρία και ικανότητα, διότι η Έπαυλη με τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει είναι απόρθητη. Κάθε λάθος κοστίζει, κάθε λάθος κίνηση μπορεί να σημάνει τον συναγερμό και ο χρόνος σας να μειωθεί δραματικά. Πρέπει να αποφύγετε τις παγίδες, να πάρετε το Λευκό Διαμάντι και να διαφύγετε.. Έχετε 70 λεπτά που οι κάμερες δεν σας καταγράφουν.. Η αποτυχία δεν είναι αποδεκτή.. Μπορείτε να τα καταφέρετε;

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 17:00 – 00:30
Τρίτη 17:00 – 00:30
Τετάρτη 17:00 – 00:30
Πέμπτη 17:00 – 00:30
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 17:00 – 00:30
Κυριακή Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περδικάρη 6, 712 02, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
281 037 2273
[email protected]
https://escaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Για μία ακόμα φορά είχαμε αναλάβει μια δύσκολη αποστολή. Είχε γίνει πια γνωστό πως το “Λευκό Διαμάντι” ήταν στην έπαυλη κι εμείς ήμασταν οι μόνοι που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε να το κλέψουμε. Τα συστήματα ασφαλείας έκαναν την έπαυλη απόρθητη, γι ‘αυτό έπρεπε να σχεδιάσουμε προσεκτικά την κάθε μας κίνηση. Ο συνεργός μας εξασφάλισε 70 λεπτά, κατά τα οποία οι κάμερες δεν θα κατέγραφαν. Ο χρόνος κυλούσε γρήγορα και εμείς είχαμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, σε ένα κλασικό γριφοδωμάτιο με ικανοποιητικό ποσοστό δυσκολίας.

Αν και από τα πρώτα δωμάτια της εταιρείας, στέκεται ακόμα επάξια μπροστά στα νεώτερα, με γρίφους παρατηρητικότητας, συνδιαστικούς, αλλά και με το αναμενόμενο, all time classic, ψάξιμο. Η δυσκολία είναι κλιμακούμενη, καθώς οι μέτριας δυσκολίας γρίφοι καταλήγουν σε πιο απαιτητικούς, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του χρόνου. Ιδανικό για 4 άτομα ,θα δυσκολέψει αρκετά τα δύο και ίσως λόγω δυσκολίας να μην το προτείναμε σε οικογένειες με παιδιά μικρής ηλικίας. Η ατμόσφαιρα ενισχύεται με ένα ωραίο εύρημα, που δε θα σας προδώσουμε,που κλέβει λίγο από το χρόνο σας, αλλά σας βάζει σε mood κλοπής.

Κλείνουμε με μία υπενθύμιση :Προσοχή! Ψάχνετε το ΛΕΥΚΟ διαμάντι..

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Mission: White Diamond – Escape Rooms – Ηράκλειο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ