Φωτογραφίες

Υπόθεση

Συγχαρητήρια! Κατάφερες να σώσεις τη ζωή σου σκοτώνοντας τον θηριώδη Μινόταυρο, αλλά αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη σου δοκιμασία! Η περιπέτια συνεχίζεται! Τώρα έχεις μία ώρα να βρεις τον δρόμο διαφυγής από τον Λαβύρινθο, καθώς ο βασιλιάς Μινωας καταφτάνει με τους στρατιώτες του… Θα προλάβεις?

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περγάμου 20, 122 42, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα
2169006989
[email protected]
http://www.escapegameover.gr/

Social Media

Κριτική

Ο Λαβύρινθος του Μινωταύρου. Και μόνο από το όνομα σου εξάπτει την περιέργεια για το πώς μπορεί να είναι το δωμάτιο. Περιμέναμε πώς και πώς αυτή τη μέρα ή καλύτερα τη νύχτα, είχαμε μπει για τα καλά στο μουντ, μόνο χιτώνες δε φορέσαμε και να που φτάσαμε στο Game Over της Ν. Σμύρνης με το άρμα.. ε το αμάξι μας . Παρεπιπτόντως, αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ αυτοκινήτου και μέσων, επιλέξτε τα μέσα γιατί το πάρκινγκ ταλαιπωρεί κομματάκι.

Η φιλικότατη game master μας, Τζίνα, μας υποδέχτηκε με χαμόγελο, μας κλείδωσε μέσα στο λαβύρινθο και μας ευχήθηκε καλή τύχη την οποία θα την αναζητήσουμε από τους θεούς ποικιλοτρόπως. Η ατμόσφαιρα ιδανική για αρχαιοελληνικό δωμάτιο, φανταστείτε ότι κάπως έτσι θα ήταν τα δωμάτια απόδρασης στην Αρχαία Ελλάδα, αν υπήρχαν (χμ..μπορεί και να υπήρχαν). Λαβύρινθος, τοιχογραφίες, μυστικισμός και τεχνάσματα θα συντελέσουν να ζήσεις το γρίφο σου διαφορετικά, υπό το βλέμμα του Μινωταύρου.. Και μην ξεχνάς: όταν νιώσεις ότι η προσπάθειά σου θα καταλήξει σε τραγωδία, η βοήθεια θα έρθει εκ των άνω!

Το δωμάτιο χρειάζεται φουλ ομάδα, αφού και οι 6 παίκτες απασχολούνται σε διαφορετικά σημεία παράλληλα. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε, καθώς ο χρόνος έληξε λύνοντας τον τελευταίο γρίφο, οπότε μας πήρε και μας σήκωσε ο Δίας. Νιώσαμε όμως νικητές κι ευχόμαστε να απολαύσετε το δωμάτιο όσο κι εμείς!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Minotaur’s Labyrinth – Game Over – Αιγάλεω”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ