Φωτογραφίες

Υπόθεση

Εν έτει 2017 και η διαφθορά είναι στο απόγειο. Ο Ryan Gates, περιβόητος δικηγόρος και υπερασπιστής των διεφθαρμένων, κρατάει καλά φυλαγμένα τα μυστικά της Μαφίας στο γραφείο του. Εαν αυτά τα αρχεία φτάσουν στα χέρια της αστυνομίας τότε, οι συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μαφία θα είναι καταστροφικές. Ως ιδιωτικοί ερευνητές μιας αντίπαλης δικηγορικής εταιρείας, καλείσθε να διαρρήξετε το γραφείο του και να αποκαταστήσετε την τάξη της τοπικής κοινωνίας. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε τον φάκελο με τα ενοχοποιητικά στοιχεία και να φύγετε σώοι και αβλαβείς; Προσέξτε κάθε σας κίνηση και βήμα, καθώς μπορεί να αποβεί μοιραίο!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λούκα και Σικελιανού, 189 00, Σαλαμίνα, Αττική, Ελλάδα
21 1407 6320

Κριτική

Μ’αεροπλάνα και βαπόρια (όντως) και με τους φίλους τους παλιούς τριγυρνάμε ΚαθαροΔευτεριάτικα να εξερευνήσουμε το πρώτο δωμάτιο απόδρασης στη Σαλαμίνα. Αφού απολαύσαμε τη διαδρομή εν πλω, το βρήκαμε στο κέντρο του νησιού μόλις 10 λεωφορειολεπτά από τα φέρρυ μποτ (ή 5′ με αμάξι) και το όνομα αυτού, Savvy Escape. Αν σας λέει κάτι το όνομα, θυμηθείτε τον Jack Sparrow…Savvy?

Εκεί μας υποδέχτηκαν φιλόξενα ο Θοδωρής & ο Μάνος, το δίδυμο που έκανε το πρώτο αποδραστικό βήμα στο νησί. Όπως μας είπαν και διαπιστώσαμε, έχουμε τον καλό και κακό GM, αυτόν που σου δίνει πολλές βοήθειες και αυτόν που θα σε ταλαιπωρήσει (και καλά θα σου κάνει). Μας καλούν λοιπόν να διεισδύσουμε στα άδυτα ενός δικηγορικού γραφείου, όπου μας περιμένουν, σκάνδαλα, ίντριγκες και παγίδες. Θα χρειαστείτε σωστή παρατήρηση και λογική, ώστε να αποδράσετε εγκαίρως πριν αποδράσει πρώτα ο χρόνος (έχετε μόλις 45 λεπτά), ο οποίος θα σας κάνει να πιεστείτε και να σκεφτείτε γρηγορότερα απ’ότι φαντάζεστε.

Στα συν του δωματίου η διαφορετικότητα της οθόνης που καταγράφει την πρόοδο της ομάδας μέχρι τον επιθυμητό στόχο, το σουβενιράκι σε κάθε μέλος της ομάδας αλλά και η άμεση βαθμολόγηση του δωματίου μέσω τάμπλετ στο χώρο της υποδοχής, παρέχοντας άμεσο feedback στους υπεύθυνους.

Φύγαμε νικήτες κι ευχόμαστε να πάθετε κι εσείς το ίδιο με την πρώτη ευκαιρία που θα επισκεφθείτε το νησί!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Mind Your Step – Savvy Escape – Σαλαμίνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ