Φωτογραφίες

Υπόθεση

Από την δημιουργία του χρόνου η Μεγάλη Έκρηξη προκάλεσε την γέννηση του σύμπαντος. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι η γέννηση αυτού δεν ήταν η μόνη. Την ίδια στιγμή δημιουργήθηκε ένα είδωλο, ένας κλώνος, μία αντίθετη πραγματικότητα. Μετά από δεκαεφτά δισεκατομμύρια χρόνια ένας επιστήμονας, μόνος του στο γραφείο του κατάφερε να παραβιάσει τους ισχύοντες νόμους της πραγματικότητας και να έρθει σε επαφή με τη διάσταση αυτή. Αλλά η ιστορία του δεν έγινε πιστευτή από την επιστημονική κοινότητα. Ο ενθουσιασμός για την ανακάλυψη σύντομα κατέληξε στην τρέλα, καθώς η ιστορία του επιστήμονα θεωρήθηκε εξωπραγματική, και αυτός οδηγήθηκε στην κατάθλιψη και την απομόνωση. Λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του, οι ανήσυχοι συνεργάτες σπεύδουν να αποκαλύψουν τα στοιχεία του πειράματος. Δεν περίμεναν όμως να ανακαλύψουν την αλήθεια… Το δωμάτιο δεν ενδείκνυται για άτομα με κλειστοφοβικά προβλήματα.

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 24€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 19€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 12€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 13:30-01:00
Τρίτη 13:30-01:00
Τετάρτη 13:30-01:00
Πέμπτη 13:30-01:00
Παρασκευή 13:30-01:00
Σάββατο 11:00-01:00
Κυριακή 11:00-01:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αθηνάς 43-49, 17673, Καλλιθέα, Αττική, Ελλάδα
6982807622
[email protected]
https://gfg.gr/

Social Media

Κριτική

Καθρέφτη, καθρεφτάκι ποια ομάδα πέρασε πιο καλά!? Η απάντηση θα έπρεπε να ειναι “όλες”, καθώς μιλάμε για ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο με πολλά πρωτότυπα στοιχεία! Η ατμόσφαιρα του δωματίου σε κερδίζει σιγά σιγά. Στη αρχή μπορεί να φανεί λίγο απλοϊκό, αλλά όσο προχωράει γίνεται καλύτερο και σίγουρα πιο εντυπωσιακό. Το στοιχείο του καθρέφτη χρησημοποιείται με ένα ωραίο τρόπο που τον κάνει να δένει τόσο με το θέμα του δωματίου όσο και με τους γρίφους.

Κι εδώ όπως με όλα τα δωμάτια της G-Factor συναντάμε το ευχάριστο στοιχειο των αυτοματισμών. Όχι οτι σνομπάρουμε τα λουκέτα, αλλά ποτέ δε σταματά να σε εντυπωσιάζει κάτι που ανοίγει μόνο του. Οι γρίφοι είναι πλούσιοι, και απαιτούν συνδυαστική σκέψη, πολύ καλή αντίληψη και το κυριότερο πάρα πολύ καλή συνεργασία της ομάδας. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολλές φορές, αλλα εδώ ειναι και πρακτικό το θέμα, οι ομάδες να συνεργαστούν σωστά! Ιδιαίτερο μπράβο σε μια κατασκευή του δωματίου, η οποία μπορεί στην αρχή να φανεί χαοτική αλλά είναι για πολύ λίγο. Γενικά ένα στοιχείο που δοκιμάζεται πολύ στους παίκτες είναι η ικανότητα προσανατολισμού. Οι χώροι σε μεγάλο βαθμό είναι περιορισμένοι, οπότε τα 4 άτομα είναι το μάξιμουμ προκειμένου να χαρείτε το παιχνίδι αλλά και να λειτουργήσει σωστά.

Οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί αν μπείτε στο νόημα, αλλα σίγουρα όχι για μια αρχάρια ομάδα, διότι ακόμα και στοιχεία κλασικών γρίφων χρησημοποιούνται με ειδικό τρόπο, καθώς όπως είπαμε εισάγεται και το στοιχείο του προσανατολισμού. Είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, και από τα δωμάτια που σου δείχνουν πως τα γριφοδωμάτια (σε σχέση με τα τρόμου) δε στερούν σε τίποτα και έχουν πολλά να δώσουν ακόμα. Και φυσικά όπως πάντα πήραμε και τα δωράκια μας στο τέλος όπως κάνουν και με όλες τις ομάδες!

Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, σας λέμε λοιπόν να πάτε να το δείτε, να το χαρείτε και να τα σπάσετε! (οχι κυριολεκτικά γιατί είναι και γρουσουζιά…)

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ – G-Factor Group – Καλλιθέα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ