Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ο Dr. Wilson αγνοείται… Ο λαμπρός επιστήμων εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει στο γραφείο του στην ψυχιατρική κλινική «Wilson’s Mental Health Clinic», κι έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς! Εσείς, η επίλεκτη ομάδα συνεργατών του, μπαίνετε στο γραφείο του με σκοπό να ανακαλύψετε τι έχει συμβεί. Η πόρτα κλείνει και συνειδητοποιείτε ότι είστε πια κλειδωμένοι μέσα στο γραφείο… και όχι μόνοι σας! Θα κατορθώσετε να μάθετε την αλήθεια και να αποδράσετε… ή θα μείνετε για πάντα κλειδωμένοι στο σκοτεινό δωμάτιο του «MADHOUSE»; ..τολμάτε; *Στο συγκεκριμένο δωμάτιο επιτρέπονται μόνο άτομα άνω των 18 ετών και δεν συνιστάται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα.

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 15€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 17:00 – 00:30
Τρίτη 17:00 – 00:30
Τετάρτη 17:00 – 00:30
Πέμπτη 17:00 – 00:30
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 17:00 – 00:30
Κυριακή Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περδικάρη 6, 712 02, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
281 037 2273
[email protected]
https://escaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Καλοκαιράκι. Παραλία, μπάνιο, κοκτεϊλάκια… αλλά εντάξει. Να παίξουμε και κάνα Escape! Και τι καλύτερο όταν αυτό βρίσκεται και σε ένα πολύ αγαπημένο νησί! Ηράκλειο Κρήτης και για άλλη μια φορά ο δρόμος μας έφερε στο Escaperooms.gr. Ένα χώρο όπου έχουμε αγαπήσει και λατρέψει πολύ όλα τα δωμάτιά του. Το Mad House το είχαμε χρωστούμενο και όπως οι Λάνιστερ, είπαμε να ξεπληρώσουμε το χρέος μας προς τον εαυτό μας!

Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια, μας έτρωγε όλο το χρόνο πως είναι αυτό το δωμάτιο κι επιτέλους το είδαμε. Το παίξαμε λοιπόν και πραγματικά είπαμε τι κρίμα να μην είναι και αυτό το δωμάτιο στην Αθήνα. Το στήσιμο του χώρου είναι πολύ καλό. Έχει τα απαραίτητα διακοσμητικά στοιχεία και την ατμόσφαιρα για να σε βάλει στο κλίμα ότι ερευνάς σε ένα γραφείο ιατρού όπου κάτι έχει συμβεί. Ο φωτισμός και η μουσική σε κρατάνε σε ένα τσίτωμα κάνοντας την έρευνά σου πιο δύσκολη. Οι γρίφοι είναι πολύ έξυπνοι και απαιτούν ωραία συνδυαστική σκέψη. Είναι τέλεια δεμένοι με το θέμα της ιστορίας, κι έχουν πολύ καλή ροή στο πώς να συλλέξεις τα απαραίτητα στοιχεία και στο τέλος να τα συνθέσεις για να λύσεις το γρίφο που θες. Δεν είναι εύκολοι. Θέλει καθαρή σκέψη και καλή συνεργασία και σίγουρα παρατήρηση άφθονη!

Το δωμάτιο φυσικά κρύβει και πολλά Easter eggs. Τόσο σε δημιουργικό επίπεδο όσο και στην εξέλιξη της ιστορίας. Έχουν βάλει πολλές ιδέες τα παιδιά ώστε να σε κρατάνε σε εγρήγορση και να κορυφώνουν τη ροή όσο περνάει η ώρα και προχωράς.
Οι βοήθειες δίνονται με κλασικό τρόπο οθόνης, αλλά καθόλου δε σε βγάζει από το κλίμα και τη ροή του δωματίου. Καλό είναι να έχει μαι εμπειρία η ομάδα, γιατί έχει ορισμένα δύσκολα σημεία, αλλά πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να παιχτεί κι από
λιγότερο έμπειρους.

Το αποτέλεσμα είναι να βγεις με μια ευχαρίστηση από το παίξιμο του δωματίου, έχοντας λύσει ωραίους και έξυπνους γρίφους και έχοντας αντεπεξέλθει σε κάθε αγωνιώδη δοκιμασία! Καλά για τα παιδιά εκεί, τα λόγια είναι φτωχά, τρομεροί όλοι και κάθε φορά μας κάνουν να αισθανόμαστε τόσο άνετα και φιλόξενα που θέλουμε να πηγαίνουμε και χωρίς λόγο. Οπότε μην είστε … τρελοί! Κάντε κράτηση, κατεβείτε Κρήτη, αν δεν είστε ήδη εκεί, και παίξτε το!

Y.Γ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αν θελήσετε τουαλέτα, προτιμήστε το scary way…

Stam

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Madhouse – Escape Rooms – Ηράκλειο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ