Φωτογραφίες

Υπόθεση

Μια μυστηριώδης πρόσκληση σας οδηγεί σε ένα κρυφό μπαρ για εκλεκτούς. Ένα μπαρ στημένο για εσάς μόνο. Ένας κρουπιέρης χωρίς ρουλέτα σας καλωσορίζει και ένας στόχος χωρίς βέλη δεν είναι ο μόνος γρίφος που θα πρέπει να λύσετε. Όλα έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδείξουν τον πιο χαρισματικό απατεώνα, τον καλύτερο con-artist της Αθήνας!Από τη στιγμή που περνάτε τη πύλη, ο καθένας είναι πλέον μόνος του. Πρέπει να βρεις το τρόπο να ελιχθείς για να φτάσεις στη κορυφή! Πρέπει σε κάθε στάδιο να κάνεις τη βέλτιστη συνεργασία! Εδώ κάθε μορφή εξαπάτησης μεταξύ των παικτών όχι απλά επιτρέπεται αλλά επικροτείται! Πρέπει να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου γιατί μόνο ένας θα είναι ο νικητής!-> Το τουρνουά περιέχει κάποιους γρίφους αλλά κυρίως αποτελείται από παιχνίδια συνεργασίας και εξαπάτησης μεταξύ των παικτών-> Ο κρουπιέρης σας έχει προτίμηση σε formal dress code, ιδανικά εποχής ή τύπου cabaret-> Στη τιμή του παιχνιδιού περιλαμβάνεται κέρασμα 2 ποτήρια κρασί και συνοδευτικό σνακ.-> Ο νικητής παίζει χωρίς να πληρώσει!

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
7 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
8 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
9 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
10 – 16€ ανα άτομο
11 – 16€ ανα άτομο
12 Παίκτες – 16€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 18:00-00:00
Τρίτη 18:00-00:00
Τετάρτη 18:00-00:00
Πέμπτη 18:00-00:00
Παρασκευή 18:00-00:00
Σάββατο 16:00-00:00
Κυριακή 16:00-00:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, 10562, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
2130994753
[email protected]
http://lockbusters.gr/

Social Media

Κριτική

Είχαμε ακούσει πολλά για το μαγαζί του Liar. Ένα μαγαζί που θα γευτείς εκτός από κρασί, την ίντριγκα, το δόλο και τα διλήμματα.
Ποτέ ξανά αυτές οι έννοιες δεν ήταν συναρπαστικότερες..

Ο Liar θα καλωσορίσει εσένα και την παρέα σου στο ατμοσφαιρικό του μπαρ με jazz & soul μουσικές ξεχνώντας ότι ζεις το τώρα.
Σε λίγο δε θα θυμάσαι με ποιους ήρθες, ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι εχθροί. Ποιος θαμώνας σε συμφέρει να συνεργαστείς και σε ποιον θα στήσεις πλεκτάνη; Πρόσεχε τα στοιχήματα και..παίξε με την τύχη σου!
Και να θυμάσαι: ο εαυτός σου πάνω απ΄όλα!

Η εταιρεία Lockbusters ξεπέρασε τον εαυτό της φιλοξενώντας μια νέα κατηγορία διασκέδασης του αποδραστικού και όχι μόνο κοινού.
Το πιο σημαντικό είναι να μπεις στο πετσί του ρόλου και να ζήσεις το τουρνουά στο έπακρο, σαν ένα διαδραστικό “επιτραπέζιο” παιχνίδι που παίρνει σάρκα και οστά. Σε αντίθεση με τα περισσότερα escape rooms που συνιστούν 4-6 παίκτες, εδώ επικροτούμε να πάτε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα (μάξιμουμ 12) γιατί μεγαλώνει το ενδιαφέρον και η διασκέδαση.

Δεν είναι σημαντική η προηγούμενη εμπειρία σε escape, αλλά είναι σημαντικό να θες να περάσεις καλά με ένα διαφορετικό τρόπο.
Αν υπήρχε μόνιμα ένα τέτοιο μπαρ στην Αθήνα, το σίγουρο είναι ότι θα συχνάζαμε εκεί!

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Liars Tournament – Lockbusters – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ