Φωτογραφίες

Υπόθεση

Έχουν περάσει 18 μήνες από την εξαφάνιση του Georgie. Από τότε και κάθε μέρα εξαφανίζονται άνθρωποι μυστηριωδως και κυρίως παιδιά.
Μερικοί πιστεύουν ότι η πόλη είναι καταραμένη, ενώ άλλοι πως υπάρχει ένας κατά συρροή δολοφόνος. Επιστρέφετε στον τόπο που ήσασταν τελευταία φορά με τον φίλο σας, με σκοπό να μάθετε τι πραγματικά απέγινε ο φίλος σας. Ήταν όμως δική σας η επιλογή να βρεθείτε εκεί ή Αυτό σας οδήγησε; Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους μεγαλύτερους σας φόβους;

* Προτείνεται οι παίκτες να έχουν μαζί τους 2ο ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες
* Δεν ενδείκνυται για άτομα με καρδιακές παθήσεις.
* Δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς.

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ηρακλέους 88, 176 72, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
21 0973 4861
[email protected]
http://www.artofescape.gr/

Social Media

Κριτική

Σημείωση! Έχουμε παίξει το δωμάτιο It όταν ακόμα βρισκόταν στο Secret Rooms. Μπορεί να έχουν αλλάξει πράγματα με την μεταφορά του στην Art of Escape.

Εν όψει Halloween αλλά και με επιθυμία να ανέβει η αδρεναλίνη μας, επισκεφθηκαμε το IT. Ο φόβος του τι θα συναντήσουμε για όσους έχουν δει ή δεν έχουν δει την ταινία ήταν ένα και το ΑΥΤΟ. Σκοτεινός και μυστηριώδης ο χώρος της υποδοχής, γεμάτος από εικόνες γνωστών παιχνιδιών τρόμου και στο κεντρικό τραπέζι, να δεσπόζει συγκινητικά ένα Gameboy με τις δισκέτες του, χειροποίητα κεριά (γεια σου Ηλιάνα!) και ο αγαπητός Pennywise..φιγουρίνι. Ξεκινάμε… Η ομάδα των έξι ατόμων, βγαλμένη από παιδικό μυθιστόρημα, εργάστηκε ομαδικά στην αρχή, μιας και δεν υπήρχε γραμμικότητα στους γρίφους. Επιστρατεύτηκε η παρατηρητικοτητα, η πρακτικότητα για να συνεχίσουμε και τελικά να εισέλθουμε στο τρομακτικό κομμάτι του δωματίου.

Το ΑΥΤΟ ήταν παντού… ακόμα και αν δεν το βλέπαμε μπροστά μας. Ο κλόουν φρόντιζε να κάνει την παρουσία του αισθητή, σε στιγμές μάλιστα που η ομάδα νόμιζε ότι μπορούσε να χαλαρώσει. Τα σκηνικά είναι εκπληκτικά έχοντας αποδόσει στο έπακρο την θεματολογία του δωματίου. Η ροή του παιχνιδιού ήταν αμείωτη. Οι γρίφοι ήταν εκτός από έξυπνοι, αρκετά απαιτητικοί, ενω οι βοήθειες ερχονται με πρωτότυπο τρόπο. Μας άρεσε πολυ ότι υπήρχε φουλ αυτοματισμός και απουσίαζαν τα λουκέτα. Πρόκειται για δωμάτιο επιβίωσης άλλωστε… πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση. Το ΑΥΤΟ είναι ένα γριφοδωματιο έχοντας εξαιρετικά ταιριάξει τον τρόμο και την ένταση.

Τα έξι άτομα είναι ένας οριακός αριθμός παικτών για το συγκεκριμένο δωμάτιο, όμως δεν στριμωχτηκαμε… Διαρκής ένταση, φόβος, αδρεναλίνη, επίλυση δύσκολων γρίφων υπό πίεση, κλόουν να σου κόβει το αίμα και….νερό κάτω από τα πόδια σου…. πρέπει να βραχείς για να αποδράσεις… Πάρε κανένα ακόμα παπουτσάκι μαζί σου καλού κακού..ΙΤαν μια πολύ γεμάτη εμπειρία και ναι του την σκάσαμε του Pennywise!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “It – Art Of Escape – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ