Φωτογραφίες

Υπόθεση

“Η έπαυλη είναι ακατοίκητη από τότε που μία φωτιά κατέστρεψε ένα κομμάτι της 100 χρόνια πριν, σκοτώνοντας την γυναίκα του δημάρχου και το βρέφος ακόμα γιο τους. Λέγεται ότι είναι στοιχειωμένη, και προσωπικά έχω λόγο να πιστεύω ότι αυτό ισχύει…” – Απόσπασμα από το ημερολόγιο του καθηγητή Nathan Jones – Το Lockhill είναι ένα μικρό χωριό όπου η ιστορία αποκαλύπτεται σιγά σιγά καθ’ όλη την διάρκεια των επισκέψεων σας καθώς εξερευνάτε διαφορετικές τοποθεσίες (δωμάτια) και ανακαλύπτετε στοιχεία που στο τέλος θα ενώσουν τα κομμάτια της συνολικής πλοκής. Μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο ένα από τα δωμάτιά μας και να παίξετε την επιμέρους πλοκή του ή να επισκεφτείτε και τα υπόλοιπα δωμάτια/τοποθεσίες και να ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία του Lockhill ανακαλύπτοντας στοιχεία σε κάθε δωμάτιο, τα οποία θα κρατάτε κάθε φορά προκειμένου να τα συνδυάσετε και να αποκαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δωμάτια με όποια σειρά θέλετε, καθώς η σειρά δεν είναι σημαντική.

Διάρκεια

60 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 60€ ανα άτομο

3 Παίκτες – 35€ ανα άτομο

4 Παίκτες – 30€ ανα άτομο

5 Παίκτες – 29€ ανα άτομο

6-8 Παίκτες – 28€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη: Κλειστά
Τετάρτη: 17:30 – 00:30
Πέμπτη: 17:30 – 00:30
Παρασκευή: 17:30 – 00:30
Σάββατο: 15:30 – 00:30
Κυριακή: 15:30 – 00:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δεληγιώργη 55-59, 104 37, Μεταξουργείο, Αττική, Ελλάδα
2114007060
[email protected]
http://www.lockhill.gr/

Social Media

Κριτική

Χρειάστηκε περισσότερο από 3 χρόνια να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε το Lockhill, καθώς κάποιοι ή κάτι εκεί ήθελε να μας κρατήσει μακριά. Με ένα τρένο, που συνδέει απευθείας Μεταξουργείο – Lockhill, πήραμε το δρόμο για το Lockwood Manor αποφασισμένοι για όλα.

Ο καθηγητής Nathan James εξαφανίζεται μυστηριωδώς κάποιες ημέρες μετά την άφιξη του στο Lockhill, ένα χωριό έξω από την Βοστόνη. Το πανεπιστήμιο του προσλαμβάνει εσάς να μεταβείτε στο χωριό και να μάθετε τι συνέβη. Είστε έτοιμοι γι αυτό το ταξίδι?

Η επιστημονική ομάδα του Escapology δεν αφήνει καμία εξαφάνιση αναπάντητη κι έτσι πήρε μια αλλαξιά ρούχα, ανέβηκε στο τρένο και ξεκίνησε για το χωριό. Ένα χωριό βροχερό τον περισσότερο καιρό και ομιχλώδες.

Απο τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι λες και ταξιδεύεις πίσω στον χρόνο. Τα σκηνικά είναι καταπληκτικά και σου δίνουν την original αίσθηση του 1800. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πολύ προσεγμένα ρούχα όσων μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο σου. Κι αυτό πριν μπεις στο δωμάτιο. Όταν μπαίνεις πλέον σίγουρα εύχεσαι να είχες στην κατοχή σου και να φόραγες έστω έναν κορσέ, για να μην αισθάνεσαι τόσο παράταιρος.

Η αρχή του δωματίου είναι μοναδική και σε σύλληψη και σε εκτέλεση. Οι γρίφοι του δωματίου μέτριοι προς δύσκολοι αλλά απόλυτα προσαρμοσμένοι στο ίδιο το δωμάτιο θεματικά. Ομάδες με κάποια εμπειρία θα εξοικειωθούν πιο γρήγορα στη λογική του δωματίου απ ότι αρχάριες ομάδες χωρίς βέβαια αυτό να είναι απαγορευτικό στο να το δοκιμάσουν. Γιατί αξίζει να το δοκιμάσουν.
Κατάλληλος αριθμός παιχτών μέσα στο δωμάτιο, τα 4 άτομα. Έτσι, όλοι θα γευτούν εξίσου την μαγευτική εμπειρία του χωριού. Και επειδή τα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας συνδέονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μεταξύ τους, να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στο τι ανακαλύπτετε.

Συνολικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το δωμάτιο αυτό. Γραμμικό, με φυσική ροή, απόλυτα ατμοσφαιρικό και με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Μια εμπειρία που δεν θα τη μετανιώσετε.
Spoiler alert: Την Tabitha θα την παντρέψω, ο κόσμος να χαλάσει!

Πληροφορίες

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Η Επαυλη Lockwood – Lockhill – Μεταξουργείο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ