Φωτογραφίες

Υπόθεση

«Aut viam inveniam aut faciam» Η αναζήτησή σας για το ιερό σκήπτρο του Πάπα Βενέδικτου σας έφερε στην πόρτα του μυστήριου αυτού μοναστηριού… Προσπαθώντας να βρείτε τρόπο να εισχωρήσετε στην μυστική κρύπτη, εκμεταλλεύεστε την ξενάγηση που σας προσφέρει ο μοναχός. Θα μπορέσετε κατά την διάρκεια της φιλοξενίας να προσεγγίσετε το σκήπτρο και να καταφέρετε να αποδράσετε, δίχως να το αντιληφθεί ο φιλικός μοναχός;

Διάρκεια

70 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 24€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 17:00 – 00:30
Τρίτη 17:00 – 00:30
Τετάρτη 17:00 – 00:30
Πέμπτη 17:00 – 00:30
Παρασκευή 17:00 – 00:30
Σάββατο 17:00 – 00:30
Κυριακή Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Περδικάρη 6, 712 02, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
281 037 2273
[email protected]
https://escaperooms.gr/

Social Media

Κριτική

Μετά από την αμαρτία που διαπράξαμε κλέβοντας ξένη περιουσία, έφτασε η ώρα της μετάνοιας. Ο μοναχός στο κοντινό μοναστήρι περίμενε να μας οδηγήσει στο δρόμο του Θεού. Δυστυχώς, σωτηρία δεν υπήρχε για μας και τελικά η επίσκεψή μας έκρυβε άλλα κίνητρα καθώς το ιερό σκήπτρο του Πάπα Βενέδικτου περίμενε να το φέρουμε ξανά στο φως.

Το holy secret ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μας. Ένα pocket Abbey (για όσους το πρόλαβαν στην Αθήνα) με την παρουσία του ηθοποιού να παίζει καταλυτικό ρόλο σε ένα δωμάτιο με εκπληκτική ατμόσφαιρα.Τα σκηνικά εκπληκτικά, καταφέρνουν να κάνουν το χώρο να μοιάζει διπλάσιος και δίνουν εξαιρετικά επιτυχημένα την αίσθηση του μοναστηριού.

Ο ηθοποιός-GM, ολοκληρωτικά δοσμένος στο ρόλο, μέσω της αλληλεπίδρασης μαζί μας οδηγούσε την εξέλιξη της πλοκής. Οι γρίφοι όμορφα στημένοι, ταίριαζαν απόλυτα με το γεγονός ότι βρισκόμασταν σε μοναστήρι και δε μας έβγαζαν καθόλου από την ατμόσφαιρα. Έτσι, ύστερα από μαγειρική, προσευχή, εξομολόγηση και μετάνοια, αποδράσαμε επιτυχώς από ένα δωμάτιο που κατέληξε να γίνει εθιστικό. Αν είστε μεγάλη ομάδα (6αδα, όχι ποδοσφαίρου ε..) θα κινηθείτε άνετα και θα το απολαύσετε όλοι! Μετανοείτε αμαρτωλοί escapers κι επισκεφθείτε με κατάνυξη άμεσα το Holy Secret..

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Holy Secret – Escape Rooms – Ηράκλειο”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ