Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γεμάτο ένοχα μυστικά. Κακά πνεύματα, μαύρη μαγεία, παλιές φωτογραφίες και παράξενοι θόρυβοι είναι τα μόνα σου στοιχεία. Λύσε το μυστήριο μαζί με τους φίλους σου πριν να είναι πολύ αργά!

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

80 Λεπτά

Εύρος Τιμών

2 Παίκτες – 22€ ανα άτομο
3 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 13€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιάκχου 5, 118 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
6946336265
[email protected]
https://www.exitnow.gr

Social Media

Κριτική

Η βάση της ιστορίας είναι κλασσική και πάντα σε επηρεάζει, όσο και αν λες “όχι μωρέ εγώ δεν φοβάμαι τα σκοτάδια…” ή “όχι δεν υπάρχουν πνεύματα, δεν πρόκειται να τρομάξω..” και θα τρομάξεις με το παραμικρό “κράκ” που θα ακουστεί και θα τρέξεις να κρυφτείς πίσω από τους συμπαίχτες σου…και τρενάκι θα κάνετε ο ένας πίσω από τον άλλο προκειμένου να πάτε βήμα βήμα παρέα να ανοίξετε την πόρτα..και όλα όσα κοροϊδεύουμε, θα έκανε κάθε θριλεράκιας, που σέβεται τον εαυτό του.

Στο Haunted House του Exit Now, να είστε σίγουροι για ένα πράγμα, ότι η ατμόσφαιρα και η αισθητική που μας έχει συνηθίσει σε όλα του τα δωμάτια, έτσι και εδώ παραμένει σε υψηλά στάνταρ.

Αυτή τη φορά είμαστε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι γεμάτο ένοχα μυστικά, κακά πνεύματα, μαύρη μαγεία, παλιές φωτογραφίες και παράξενους θορύβους….και ναι κάναμε την ανατροπή και πήγαμε μόνο κορίτσια. Οπότε την πορεία τη φαντάζεστε…και τις κραυγές μας ρίξαμε και την αγωνία μας είχαμε και φυσικά πιστεύουμε πως χαρίσαμε άπλετο γέλιο στο game master καθώς μας έβλεπε να τρέχουμε ουρλιάζοντας με τους φακούς το χέρι.

Οι γρίφοι ήταν γραμμικοί και καλοσχεδιασμένοι, αλλά η ένταση μας έφαγε από το χρόνο και μας έκανε να βγούμε ακριβώς στη λήξη της ώρας, τόσο στο δευτερόλεπτο που ακόμα και εμείς δεν το πιστεύαμε. Μια ακόμα απολαυστική εμπειρία από το EXIT NOW, που σε προκαλεί να τη ζήσεις !!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Haunted House – Exit Now – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ