Φωτογραφίες

Υπόθεση

Αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας ομάδας αστυνομικών επιθεωρητών η οποία ακολουθεί τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, επονομαζόμενου ως «Chesapeake Ripper». Η έρευνά σας, σας οδήγησε στο σπίτι του Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ, το οποίο αποφασίσατε να επισκεφθείτε χωρίς να ενημερώσετε κανέναν, καθώς και ο ίδιος είναι εξωτερικός σύμβουλος εγκληματολογίας της αστυνομίας. Εξερευνώντας το υπόγειο του σπιτιού του και αρχίζοντας να ανακαλύπτετε την αλήθεια σχετικά με την ενοχή του Δρ. Λέκτερ, η πόρτα κλείνει απότομα και κλειδώνει εξωτερικά. Συνειδητοποιείτε ότι ο Δρ. Λέκτερ σας περίμενε και έχει προετοιμάσει ένα αρρωστημένο παιχνίδι επιβίωσης. Αν καταφέρετε να περάσετε την δοκιμασία του, ίσως κερδίσετε τον σεβασμό του και μαζί με αυτόν, την ζωή σας.

Διάρκεια

100 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 16€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 14€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 12€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 11€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 15:00 – 00:30
Τρίτη 15:00 – 00:30
Τετάρτη 15:00 – 00:30
Πέμπτη 15:00 – 00:30
Παρασκευή 15:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 00:30
Κυριακή 12:00 – 00:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρηγορίου Λαμπράκη 195, 181 20, Κορυδαλλός, Αττική, Ελλάδα
21 0496 7808
[email protected]
http://cluewars.com/

Social Media

Κριτική

Ο δρ. Λέκτερ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και πετυχημένους ψυχολόγους του κόσμου. Γι’αυτό μάλιστα είναι και εξωτερικός συνεργάτης της αστυνομίας. Τον τελευταίο όμως καιρό φέρεται αρκετά παράξενα και μερικές φορές “ξεχνάει” να κλειδώσει το υπόγειο του σπιτιού του. ..

Καταλαβαίνετε ότι κι εμείς ως επιστήμονες δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε χαμένη την ευκαιρία να μελετήσουμε σημειώσεις ακόμα και τον ίδιο τον δόκτορα. Έτσι λοιπόν κατηφορήσαμε προς τον Κορυδαλλό στην εταιρεία Clue Wars και το δωμάτιο-υπόγειο Hannibal deditus.

Ο χώρος υποδοχής ευρύχωρος και φιλόξενος για παλιούς και νέους φίλους της εταιρείας. Μετά από μια χαλαρή συζήτηση μισής ώρας περί ανέμων και υδάτων μπαίνουμε στο ψητό και οδηγούμαστε στο υπόγειο… Το δωμάτιο στην όψη του λιτό και αρχικά σκοτεινό… Το κόλπο με το φως είναι εξαιρετικά ωραίο. Μην σας τρομάξει όμως η λιτή του όψη. Όλα, και το τονίζουμε ΌΛΑ, χρησιμοποιούνται και μάλιστα στο έπακρο.

Σημαντικό σε αυτό το δωμάτιο είναι το καλό ψάξιμο. Οι γρίφοι θα τους χαρακτήριζαμε μέτριας δυσκολίας αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει και τις πιο άπειρες ομάδες να μπουν να το παίξουν καθώς οι άνθρωποι πίσω απ τις βοήθειες είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι.

Θεωρούμε ότι και πλήρεις ομάδες (να συμπληρώνουν τον ανώτατο αριθμό ατόμων για το δωμάτιο), δεν θα βαρεθούν. Όλοι έχουν και από κάτι να ασχοληθούν. Αν και γλιτώσαμε από το να μας πιάσει στα πράσα ο δόκτορας να ψαχουλεύουμε, καταφέραμε να ξεδιπλώσουμε τη σκέψη και να χαρτογραφήσουμε το μυαλό του.

Στο σύνολο είναι ένα δωμάτιο το οποίο αξίζει να επισκεφθούν όλοι προκειμένου να δουν αρχικά (και σύμφωνα με το σενάριο) τις προθέσεις του Λέκτερ αλλά και να εξερευνήσουν ένα σκηνικό χωρίς πολλά πολλά τα οποία σε οδηγούν να σκεφτείς το αδύνατο. Θα καταφέρεις να το εφαρμόσεις όμως? Spoiler alert: Μερικές φορές οι επισκέψεις σου χτυπούν την πόρτα..

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Hannibal Deditus – ClueWars, Athens – Κορυδαλλός”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ