Φωτογραφίες

Υπόθεση

«Νιώθω παγιδευμένος αλλά γύρω μου δεν υπάρχουν τείχη.Θέλω να τρέξω μακρυά να ξεφύγω αλλά είναι πολύ σκοτεινά εδώ για να δω τον δρόμο. Είναι αδύνατον να αποδράσεις από τη φυλακή του μυαλού σου.Γιατί απλά δεν μπορείς να δεις τα κάγκελα που σε έχουν παγιδεύσει…»

*** Το δωμάτιο έχει κλείσει ***

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 23€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 19€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα – Κλειστά
Τρίτη – Κλειστά
Τετάρτη – Κλειστά
Πέμπτη – Κλειστά
Παρασκευή – Κλειστά
Σάββατο – Κλειστά
Κυριακή – Κλειστά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεπενιώτου 12, 105 54, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
213 0354432
http://greatescape.gr/

Social Media

Κριτική

Great Escape- Guantanamo – “…κάγκελα…κάγκελα…κάγκελα παντοουυύ” !!! Φυλακές υψίστης ασφαλείας….ώρα 18.00 το απόγευμα…μας κατεβάζουν αλυσοδεμένους…με κλειστά τα μάτια…αλλά η ομάδα του escapology είναι αποφασισμένη…θα αποδράσουμε!!!!

Τα κελιά υγρά και υπόγεια, η ατμόσφαιρα κυριολεκτικά αντιπροσωπευτική του ονόματος του : “Guantanamo”!!!! Δράση, αμείωτο ενδιαφέρον από γρίφο σε γρίφο, έξυπνα περάσματα και κυρίως τέλεια αισθητική, κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε το Great Escape.

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο απόδρασης κάθε λεπτό μετράει προκειμένου να αποδράσεις, σκέψου ομαδικά, μην αφήσεις στοιχείο να πάει χαμένο, στα κελιά που θα συναντήσεις. Η παρατηρητικότητα και η ομαδικότητα είναι τα καλύτερα “κλειδιά” σας για να είστε οι μοναδικοί που θα ξεγλιστρήσουν από κάτι τόσο καλά οργανωμένο! Stay cool και μην ξεχνάς υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις όσο δύσκολες και αν σου φαίνονται οι συνθήκες, απλά διασκέδασε το γιατί είναι μια υπέροχη εμπειρία !!!!

Πληροφορίες

Χάρτης

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Guantanamo – Great Escape – Αθήνα”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ