Φωτογραφίες

Υπόθεση

Ένα διάσημο πείραμα, ένα σκοτεινό εργαστήριο, κι ένας παράφρων επιστήμονας που προσπαθεί να αλλάξει τη φυσική ροή της ζωής. Μια ιστορία που αποτελεί ένα απλό τρομακτικό παραμύθι για όσους την ακούσουν, αλλά κι ένα πραγματικό εφιάλτη για όσους τη ζήσουν…και τα κάγκελα γύρω σας μαρτυρούν ότι μάλλον ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία.

Ένας ενθουσιώδης μιμητής του μυθιστορηματικού επιστήμονα Victor Frankenstein προσπαθεί να αναβιώσει τον θρύλο, εμφυσώντας ζωή στο δικό του τρομακτικό κατασκεύασμα. Όμως κάτι τελευταίο του λείπει για να ολοκληρώσει το βδελυρό πείραμά του…

Διάρκεια

90 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 18€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 16€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα: 17:00 – 23:30
Τρίτη: 17:00 – 23:30
Τετάρτη: 17:00 – 23:30
Πέμπτη: 17:00 – 23:30
Παρασκευή: 17:00 – 23:30
Σάββατο: 12:00 – 23:30
Κυριακή: 12:00 – 23:30

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κολοκοτρώνη 50, 185 31, Πειραιάς, Αττική, Ελλάδα
21 3044 4906
[email protected]
http://www.braincells.gr/

Social Media

Κριτική

Βρισκόμαστε στο γνώριμο αγαπημένο χώρο του Braincells με τις προσδοκίες μας στα ύψη έχοντας φυσικά παίξει το εντυπωσιακό ”The order of light” και αναρωτιόμαστε πόσο πιο διασκεδαστικό μπορεί να είναι αυτό το δωμάτιο…Ω ναι…πολύ διασκεδαστικό..!τόσο που η ομάδα δεν έχει ξαναβρεθεί σε κατάσταση να γελάνε όλοι και να μη μπορούν να συνέλθουν!

Αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή..Το δωμάτιο σε ρουφάει στον κόσμο του από τη στιγμή που μπαίνεις μέσα..το εργαστήριο του Dr. Frankestein σε όλο του το μεγαλείο με αποκορύφωμα το ”δημιούργημά” του, το οποίο είναι ξαπλωμένο και περιμένει τις κινήσεις σου! Η περιπέτεια ξεκινάει αρχικά απαιτητικά με την ομάδα να καλείται να συνεργαστεί άψογα για να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο. Και το γλέντι ξεκινάει ή μάλλον το κυνηγητό ξεκινάει! Δε θα σας αφήσει σε ησυχία και θα θέλετε κι άλλο! Κάποια μέλη τις ομάδας στο συγκεκριμένο δωμάτιο ανακάλυψαν ικανότητες που δεν ήξεραν ότι διέθεταν, όπως το να κάνουν parkour όταν τους κυνηγούσε το ”τέρας”! Συντονισμός ομάδας και ψυχραιμία είναι απαραίτητα πάνω στην τρεχάλα διότι άμα χάσετε τη μπάλα, aka το μαξιλάρι (!), τη βάψατε! Και ο νοών νοείτω!

Το acting καταπληκτικό, σε ανατριχιαστικό σημείο! Προσοχή! Δε δαγκώνει αλλά μπορεί να γίνει πολύ πειραχτήρι! Βέβαια τον αβαντάραμε κι εμείς και μας τρόλαρε όσο μπορούσε γιατί τα ήθελε κι εμάς ο πισινός μας! Οι γρίφοι νορμάλ δυσκολίας με ωραίο φινάλε συνεργασίας όλων των μελών της ομάδας και τέλεια εναρμονισμένοι με το concept του δωματίου. Θα διασκεδάσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας! Ιδανικό με μερικές τροποποιήσεις που γίνονται από τους υπεύθυνους και για μικρότερες ηλικίες. Μην το χάσετε με τίποτα!

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Frankestein’s Legacy – Brain Cells – Πειραιάς”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ