Φωτογραφίες

Υπόθεση

Η Εταιρεία Ερευνάς και Επιστημών «DEPPART CORPORATION» σας καλωσορίζει στο 10ο Πειραματικό Πρόγραμμα Μελέτης Ανθρώπινων Δεξιοτήτων που διεξάγεται υπό την εποπτεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, με κρατική συγχρηματοδότηση.Στο Πειραματικό αυτό Πρόγραμμα, έχετε προσέλθει οικιοθελώς και καλείστε να συμμετέχετε σαν πειραματόζωα/δείγματα σε ένα πείραμα που θα δοκιμάσει τις ικανότητες σας αλλά και τα όρια σας, αγνοώντας το πως, το τί ή το γιατί στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε αυτήν την δοκιμασία. Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή να καταφέρετε να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά…Θα καταγραφούν και θα μελετηθούν σωματικές και διανοητικές ικανότητες της ομάδας στην επίλυση προβλημάτων και λήψη αποφάσεων, υπό την πίεση του χρόνου. Μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός πιθανού θανάτου. Για τον λόγο αυτό, δίδεται αμοιβή στις ομάδες που θα επιδείξουν άμιλλα, συνεργασία και ομαδικότητα και θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Η αμοιβή αφορά μόνο τους επιζήσαντες.Διαφοροποιήσεις από προηγούμενα προγράμματα εμφανίζονται γύρω από την επικινδυνότητα, τις κινησιολογικές απαιτήσεις και τη δυσκολία στην επίλυση προβλημάτων.Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις από υψοφοβικούς, ακροφοβικούς και κλειστοφοβικούς.Στις ενδυματολογικές απαιτήσεις περιλαμβάνονται άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

Διάρκεια

120 Λεπτά

Εύρος Τιμών

3 Παίκτες – 25€ ανα άτομο
4 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
5 Παίκτες – 20€ ανα άτομο
6 Παίκτες – 20€ ανα άτομο

Ωράριο

Δευτέρα 11:00–23:00
Τρίτη 11:00–23:00
Τετάρτη 11:00–23:00
Πέμπτη 11:00–23:00
Παρασκευή 11:00–23:00
Σάββατο 11:00–23:00
Κυριακή 11:00–23:00

Στοιχεία Επικοινωνίας

25ης Μαρτίου 34, 15232, Χαλάνδρι, Αττική, Ελλάδα
21 0683 9289
[email protected]
http://www.trapped.gr/

Social Media

Κριτική

Όταν υπάρχουν δωμάτια τα οποία δοκιμάζουν τις ικανότητες, νοητικές και αθλητικές, η επιστημονική ομάδα του Escapology δεν είναι δυνατόν να λείπει. Για το όνομα της επιστήμης δηλαδή!
Με στόχο να πάρουμε μέρος σε αυτό το πείραμα προκειμένου να εξάγουμε τα δικά μας συμπεράσματα για τους φίλτατους συναδέλφους μας, φορέσαμε τα αθλητικά μας και ανηφορίσαμε στην περιοχή του Χαλανδρίου.
Ο χώρος υποδοχής, αν και πρώτη φορά επισκεπτόμενοι, ήταν αρκετά οικείος. Ίσως γιατί έτσι θερμοί και με καλή αύρα είναι όλοι οι χώροι υποδοχής της εταιρείας Trapped. Ίσως πάλι γιατί ήθελαν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια για να μην καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας περιμένει. Όποια κι αν ήταν η περίπτωση πάντως, κατάφεραν να μας κάνουν να αισθανθούμε ήρεμοι αλλά σίγουρα μας προετοίμασαν σωστά πριν περάσουμε την ψηλή εκείνη πρώτη πόρτα.

Αρχικά να πούμε ότι το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο με πολλά περάσματα και σε κάθε πέρασμα ένα διαφορετικό είδος δοκιμασίας. Σκεφτείτε το κάτι σαν Hunger Games (το 2 συγκεκριμένα,όχι τα υπόλοιπα). Η πολύ καλή συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ των μελών της ομάδας είναι πολύ πολύ σημαντική. Είναι ένα από τα λίγα δωμάτια για τα οποία το τονίζουμε. Καλό θα ήταν, με βάση αυτά τα δεδομένα, να το επισκεφθούν ομάδες, κατά προτίμηση 4-6 ατόμων, που έχουν παίξει μαζί κάποιο αριθμό δωματίων κι όχι άτομα που μόλις άρχισαν να γνωρίζονται σαν ομάδα. Ομάδες με σχετική εμπειρία θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις φυσικές και γριφολογικές απαιτήσεις του δωματίου σε σύγκριση με μία πιο άπειρη ομάδα. Άπειρες ομάδες μη πτοείστε. Απλά αφήστε το για αργότερα.

Οι γρίφοι που καλείστε να λύσετε χαρακτηρίζονται από μέτριας έως υψηλής δυσκολίας. Όσο ανεβαίνεις πίστα δεν δυσκολεύει και η ίδια η πίστα? Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για αυτό το δωμάτιο. Βέβαια, το επίπεδο δυσκολίας έχει να κάνει περισσότερο με τις φυσικές δυσκολίες που συναντάς στη διαδρομή πάρα με τον γρίφο αυτό κάθε αυτό. Έχουν όμως και αυτές την νοστιμιά τους και τον ρόλο τους για να μπορέσει το δωμάτιο να είναι άρτιο και να καλύπτει όλα τα γούστα.

Συνολικά το δωμάτιο καλύπτει όλα αυτά που αγαπά ένας γριφο-adventural λύτης. Έχει φυσικές δυσκολίες από πέρασμα σε πέρασμα (όχι δεν χρειάζεται να είσαι ο Rambo για να τα καταφέρεις), πίεση χρόνου, συνεργασία στο αποκορύφωμά της αλλά και πολύ καλή καλοπέραση με τους επιστήμονες πριν την έναρξη του πειράματος, κατά την διεξαγωγή του και στο τέλος του. Συνιστάμε ανεπιφύλακτα να γίνεται όλοι πειραματόζωα και να αφήσετε την τύχη σας στα χέρια του μυαλού και των δεξιοτήτων σας.

Spoiler Alert: Από σκοποβολή πως πάμε?

Κριτικές και Βαθμολογίες

Be the first to review “Experimentum X – Trapped Χαλανδρι”

ΓΡΙΦΟΙ - ΛΟΓΙΚΗ
ΔΩΜΑΤΙΟ - ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
GAMEMASTER - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ